Blogit
Marulla

Runsautta, ruusuja ja rustiikkia // VÄRIPALETTI 2016

Kun sisustan omaa kotia en juurikaan ajattele trendejä, vaikka ne väistämättä vaikuttavatkin sisustukseen myös meillä. Seuraan kyllä aktiivisesti mitä maailmalla tapahtuu ja kuten olen aiemminkin kertonut, napsin sieltä sitten kivoja juttuja myös omaan kotiin. Kodissa saa näkyä kerroksellisuutta ja tarkoitus ei olekaan muuttaa koko sisustusta aina kunkin vuoden trendien mukaan. Elementtejä tulee kuitenkin tältäkin vuodelta meille ehdottomasti jäämään. 
VALONTALO blogin Emilia oli tehnyt todella hyvän kattauksen vuoden 2016 trendeistä ja tykkään kyllä kovasti! Emilian kollaasissa rakastuin Ellie Cashmanin kukkatapettiin, joka tuli viime yönä uniin asti. Kannattaa käydä myös kurkkaamassa Valkoisen Harmajan ennustukset. Erityisesti ihastusta minussa herättää se, että kokovalkoiset ja kliiniset kodit alkavat väistyä värien ja vanhojen tavaroiden tieltä. Love it!
Myös mustavalkoiset voimakkaat kuviot tulevat mitä todennäköisemmin väistymään, vaikka graafisuus säilyy. Itse en ole ihan vielä valmis täysin luopumaan mustavalkoisuudesta, mutta uskoisin että näiden rinnalla meillä tulee vuoden aikana näkymään persikkaa, tummaa vihreää ja mustikansinistä. Myös kukkakuviot kutkuttaa ja etenkin vaatteissa olen mieltynyt mummomaisiin kukkakuvioihin jo pidemmän aikaa. Saattaa tosin olla, että kaikki meidän perheenjäsenet eivät kukista innostu..
Olen ollut hieman hitaastilämpeävä messinkiin, lähinä ihastellut sitä toisten kodeissa, mutta keittiöremontin myötä messinki on löytänyt tiensä myös meille. Messinki kaipaa rinnalleen pehmeitä sävyjä, joita meiltä on alkanut löytymään vasta hiljattain. Huomaan, että kirkkaat värit (keltainen ja punainen) alkavat pikkuhiljaa meillä siirtyi taka-alalle. 
Joka tapauksessa sisustusrintamalla on luvassa ihanaa runsautta, vanhoja tavaroita ja persoonallisuutta! Alla kollaasi väreistä ja tyyleistä, joista innostun juuri nyt. 
 • Metsänvihreä ja persikan eri sävyt. Rustiikkisuus ja rouheus. Kuva täältä.
 • Tummat sävyt, dramaattinen tunnelma ja ihanan keltaiset väriläiskät. Kuva täältä.
 • Vihreän ja sinisen eri sävyt. Ripaus persikkaa. Kuva täältä. 
 • Hurmaava mustikansininen seinä, rottinki, raikas valkoinen ja murretut värit. Kuva täältä.
 • Hyvästi valkoiset keittiöt! Kuva täältä.
Mistä väreistä ja sisustustrendeistä sinä innostut juuri nyt tai uskot innostuvasi vuonna 2016?

Kommentit (14)

 1. Mysterious M

  Uskon, että suurta muutosta ei nyt meille tule, kun juuri syksyllä vetäisin makkarin yhden seinän mustaksi ja vielä pikkueteisen seinän. Nyt vaan pieninä piristyksinä väriä kehiin. Mutta en nyt niin muutenkaan noudata trendivärejä, haluan pitkäkestoisia ratkaisuja ja niin ettei niihin kyllästyisi.

  • maru

   Meilläkään tuskin nähdään mitään suuria muutoksia. Pieniä juttuja ja lisää väriä. 🙂

 2. Salla K

  Jee! Tää on vähän kuin meikäläisen vaatekaapin sävyt sisustusmuodossa. Eli tykkään! Rouheus ja tuo värimaailma miellyttää kovasti 🙂

  • maru

   Ihan mahtavaa! Sopisit siis hyvin meidän kodin sisustukseen. Tervetuloa! 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *