Roosa, olisiko aika jo väistyä?

Arjen ansiosta viikonloppu tuntuu jälleen viikonlopulta.

Eilen startattiin pienen kesälomatauon jälkeen perinteinen pitsa-/karkkiperjantai, joka on koko perheen viikon kohokohta. Yhdessäoloa, herkkuja ja edessä kokonainen viikonloppu. Ihan heti en keksi mitään parempaa!

Tänään kuopuksen päiväunien aikaan käyskentelin toimettomana ja räpsin kahvikuppi toisessa kädessä kuvia sieltä täältä ja ajattelin, että vaaleanpunaisen tilalle voisi kyllä keksiä jotain muuta..

..mutta mitä kummaa? Trendikästä okrankeltaista, vihreää vai kenties jotain räväkämpää. Ehkä ripaus viininpunaista vai menisikö harmaalla ja hakisi hieman rouheampaa tunnelmaa kalkkimaalilla? Luulin jo tehneeni päätöksen aiemmin kesällä harmaan seinän suhteen, mutta jostain syystä murretut värivärit alkoi houkuttelemaan harmaata enemmän. Ollakko siis rohkea, vai valita varman päälle?

 

Joka tapauksessa syksy on ehdottomasti muutoksen aikaa ja juuri muutoksesta ainakin allekirjoittanut herää uneliaan kesän päätteeksi jälleen henkiin!

 

-Maru

Kommentit (3)
  1. Jokin väriväri olisi ihana. Sinulla on hyvä silmä värien suhteen. Saisi sitten inspistä omaankin kotiin. Harmaata on nähty niin paljon.

  2. Päähäni pälkähti noin puoli tuntia sitten ajatus makkarin Neito-sävyisen seinän korvaamisesta jollakin syksyisemmällä, joten I know the feeling! Etruskia olen nyt sitten tässä muutaman hetken tuijotellut sillä silmällä… Onneksi maalaaminen on niin helppoa ja nopeaa, että välillä voi vähän hullutella ja kokeilla rohkeammin. Ainahan sitä harmaata voi vetää päälle. 🙂

    1. No se on justiinsa niin! Samaan lopputulemaan tulin täällä ja rohkeat testailut ovat useimmiten niitä parhaimpia! Tikkurilan lanseerauksessa oli muuten vuosi sitten tosi upea koti, jossa oli etruskilla maalattu kaikki makuuhuoneen seinät. Näytti toooodella kivalta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *