Ripaus vuoden väriä

Kävin noin kuukaisi sitten Tikkurilan Color Now 2018 värilanseerauksessa ja sain matkaani pienen purkin ensi vuoden väriä Ruukkua (N405). Päätin testata tuota melko ärtsyä sävyä keittiöjakkaraan ja pari päivää sitä tuijotellessani voin kyllä todeta, että tykkään! Yllättävä väripilkku ja sopii tosi kauniisti hillittyjen värien keskelle pieneksi piristykseksi.

Maalailin ruukulla muutaman muunkin pikkuesineen, mutta kuvailen ne sitten, jahka saan ne aseteltua paikoilleen. Ruukku -sävy näyttää muuten erityisen hyvältä myös Maijun kodissa – suosittelen kurkkaamaan!

Ruukun lisäksi Color Now 2018 minerals -värikokoelmasta houkuttelee vahvoista sävyistä erityisesti myös viininpunaiseen taittava punajuuri (M425).

Maalaushimot ovat taas heränneet ja ideoita olisi vaikka ja kuinka – kunpa jostain vain saisi ideoiden lisäksi taiottua vähän lisätunteja päiviin.

Kommentit (8)
  1. Vintageinteriorxx
    26.11.2017, 15:26

    Jakkarasta tuli kaunis! Tuo sävy on kaunis, vaikka en sitä omassa kodissa osaa käyttää 😀 Mulla oli aikoinaan liian pitkään kestänyt punainen kausi ja vieläkin punaisen sävyt ahdistavat :/

    1. Minullakin on paljon värejä, jotka näyttävät ihanalta muilla, mutta meille ei kyllä passaisi. Kokemukset väreistä (edit. väritraumat) ovat kullakin niin omanlaisensa, että joitakin juttuja on vain ihana ihailla muiden kodeissa. 😀

  2. On se vaan herkku!

    1. Niin on! Sopisi teillekin. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *