Rintamamiestalon keittiö

Blogiyhteistyön tiimoilta pääsin tutustumaan erääseen kuopiolaiseen rintamamiestaloon, jonka keittiö on toteutettu DOMUS keittiön kaapistoilla. Kodin suunnittelusta on vastannut Tiina Ruotsi, joka sisustussuunnittelun ohella vastaa kuopiossa Domus keittiöiden myynnistä. Domus valmistaa myös liukuovikaapistoja sekä muita kiinteitä kalusteita, joten valmistus ei rajoitu ainoastaan keittiöihin. Tässäkin kohteessa Domuksen kalusteilla oli toteutettu kaikki kodin kiinteät kaapistot. 
Te tiedätte, että olen heikkona näihin rintamamiestaloihin! Vaikka kodissa on tehty mittava remontti (joka edelleen on hieman kesken) ja kotia modernisoitu reippaasti, niin silti sieltä huokui kivasti rintamamiestalon tunnelma. Sisustusmateriaalit oli tosi hyvällä maulla valittuja ja vierailu oli hirvittävän inspiroiva! Huomaa, että Tiina on alansa rautainen ammattilainen ja luonnonläheiset värit näyttivät kohteessa persoonallisilta ja harkituilta. 

Keittiön keskellä oleva saareke on liikuteltava ja tuo tarpeellista laskutilaa huoneen keskelle. Asukas kertoi tason olevan varsin toimiva, sillä saareke on kivasti uunin ja altaan välimaastossa. Leivinuuni on uusi ja kaakeleiden sekä tapettien ohella se on hankittu Kuopion uunista ja kaakelista.

Erityisen kiinnostavaa Domuksen kaapistoissa on se, että haluamansa värin voi valita vaikkapa Tikkurilan symphony värikartan mukaan, joten värivaihtoehtoja on kutakuinkin 2000. Miltä kuulostaisi vaikkapa liukuvärjätyt ovet? No hyvältä, mutta löytyisikö sinulta rohkeutta?
 *Blogikirjoitusta vastaan allekirjoittanut on saanut Domus keittiön kaapinovet.  
Kommentit (8)
 1. Jossu / Maailman Paras Paikka
  25.5.2016, 07:22

  Ei vitsi miten hieno toi välitilan laatta! 🙂

  1. No eikö! Se on upea!

 2. Niina / Ideatasku
  25.5.2016, 12:26

  Kaunista <3

  1. Niin on! Aivan hurmaavan harmooninen koti. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *