Marulla
Marulla

Rintamamiestalon keittiö ennen ja jälkeen

Lapsuudenkodissani on tehty melko hurjaa remonttia jo useampi vuosi. Vanhempieni sijaan lapsuudenkodissani asuu nykyisin pikkuveljeni perheineen ja kesän aikana talo on saatu sisätiloista melkolailla valmiiksi, kun keittiö ja oleskelutila purettiin hirsirunkoa lukuun ottamatta kokonaan.

Keittiöstä tuli tosi ihana ja suuunnittelusta vastasi asukkaat itse. Olin lähinnä kommentoimassa valinnoissa, että ”hyvältä näyttää” ja vinkkasin Pukkilan Natura -sarjan herkullisen värisestä laattasarjasta. Kuusikulmainen laatta onkin koko keittiön hurmaava väripilkku ja talon henkeen sopiva valinta, joka taatusti kestää myös aikaa.

Keittiö on tilattu Juankoskelaiselta Vehkapuulta ja taso on Ikean valikoimista (laminaatti). Kun skrollailet postauksen loppuun, niin löydät myös kuvan, että miltä tila näytti ennen remonttia.

Keittiö ennen

Nautinnollisia vapaapäiviä sellaisille, jotka niitä pääsevät viettämään ja ihanaa itsenäisyyspäivää!

Maru

Kommentit (8)

 1. Kaisa

  Hieno ja mielestäni onnistunut muutos!

  • maru

   Ehdottomasti samaa mieltä!

 2. Merja

  Kalsea on uusi keittiö. Ja vielä rintamamiestalossa.

  • maru

   Mun mielestä juuri ihana! <3

 3. Riitta

  Aivan ihana laatoitus <3! Mitä väriä nuo laatat ovat? Oli pakko käydä heti kurkkimassa Pukkilan sivuilla 🙂

  • maru

   Eikö! Väri on muistaakseni natura -sarjan vaaleanvihreä. 🙂

 4. Tiina

  Hei!
  Miten kaapistot asettuvat keittiössä? Yhdelle seinälle? Kysyn siksi, että asun itse rintamamiestalossa ja keittiöremontti suunnitteilla. Meillä suurin ”ongelma” on saada ruokapöytä mahtumaan, kun kaapistoja on molemmilla sivuseinillä ja vielä peräseinällä.
  Ihana välitilan laatoitus.
  T. Tiina

  • maru

   Moi! Harmi, että en hoksannut napata kuvaa kokonaisuudesta. Tässä oli ennen kaapistot molemmilla seinillä, mutta nyt keittiötä jatkettiin olohuoneen puolelle yhdelle seinälle. Leivinuuni purettiin, jotta suuri ruokapöytä mahtui paikoilleen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *