Blogit
Marulla

Riippukeinu terassille

Elämä on siirtynyt ulos. (Oonko mä aloittanut jonkun tekstin joskus ihan just tällee?)
Meillä on tosi kiva rivitalokodin piha ja terassilla on tilaa niin ”lounge” -osastolle kuin pienelle kesäkeittiölle. Talostakoti -blogin tavoin meidänkin pihassa kasvaa pari kirsikkapuuta ja niiden kukkimista odotan kovasti! Toivottavasti kukkia tulee meille vähän enemmän, kuin mitä Lyden puutarhassa tänä keväänä nähtiin. On muuten ihana tuo Lyden koti! Kannattaa käydä kurkkaamassa, sillä suurten ikkunoiden vuoksi piha tuntuu olevan sisätiloissa ympäri vuoden.  
Kesäkeittiö ja lounge-osasto ovat vielä jonkin verran vaiheessa. Tarkoitus on rakentaa kesäkeittiön yhteyteen kuormalavoista viherseinä, mutta voi että miten kallista tämän pihan laitto onkaan! Viherseinä toteutetaan tietenkin DIY -tyyliin, joten kantsii olla kuulolla jos pikkubudjetin pihanlaitto kiinnostaa.
Helsingissä ollessa tulee aina pyörähdettyä iki ihanaan Granit -sisustuskauppaan. Kävipä muuten tuuri, sillä siellä sattui olemaan alennuksessa riippukeinut ja -tuolit. Nappasin mukaan riipputuolin, joka osui omaan budjettiin täydellisesti! Hintaa tuolille tuli olemaan kutakuinkin neljäkymppiä. Todellakin se oli pakko viritellä terassin valokatteeseen heti kuin mahdollista. Hyvä istua, siro ja kaunis. 
Terassin värimaailma on tosi neutraali. Musta, ruskea ja ripaus valkoista. Väri tulee kasveista (ja leluista). Sään kestävä lelulaatikko onkin seuraava hankinta, jotta värikkäät pihalelut saadaan käytön jälkeen piiloon. Ei sillä etteikö lasten läsnäolo ja leikit saisi näkyä, mutta kyllä ne sotkulta näyttävät, jos lojuvat pitkin pihoja kaikissa iloisissa karnevaaliväreissään. 

Joko teidän terassi on siinä kunnossa, että kelpaa kesän tulla?

Kommentit (13)

 1. Lyde

  Ihana riippukeinu! Meilläkin olisi tarvetta jollekin löhöilypaikalle terasseille. Ja toivottavasti teillä tosiaan kukkii puut, meillä kirsikka on vielä ihan pieni taimi, viime kesänä istutettu, mutta kyllä se siitä komistuu 🙂

  • maru

   Tää on kyllä ihan huippukiva ja hyvä istua! Suosittelen. 🙂

 2. JohannaL / Koti Aurorassa

  Riippukeinu on aivan ihana <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *