Riippukeinu terassille

Elämä on siirtynyt ulos. (Oonko mä aloittanut jonkun tekstin joskus ihan just tällee?)
Meillä on tosi kiva rivitalokodin piha ja terassilla on tilaa niin ”lounge” -osastolle kuin pienelle kesäkeittiölle. Talostakoti -blogin tavoin meidänkin pihassa kasvaa pari kirsikkapuuta ja niiden kukkimista odotan kovasti! Toivottavasti kukkia tulee meille vähän enemmän, kuin mitä Lyden puutarhassa tänä keväänä nähtiin. On muuten ihana tuo Lyden koti! Kannattaa käydä kurkkaamassa, sillä suurten ikkunoiden vuoksi piha tuntuu olevan sisätiloissa ympäri vuoden.  
Kesäkeittiö ja lounge-osasto ovat vielä jonkin verran vaiheessa. Tarkoitus on rakentaa kesäkeittiön yhteyteen kuormalavoista viherseinä, mutta voi että miten kallista tämän pihan laitto onkaan! Viherseinä toteutetaan tietenkin DIY -tyyliin, joten kantsii olla kuulolla jos pikkubudjetin pihanlaitto kiinnostaa.
Helsingissä ollessa tulee aina pyörähdettyä iki ihanaan Granit -sisustuskauppaan. Kävipä muuten tuuri, sillä siellä sattui olemaan alennuksessa riippukeinut ja -tuolit. Nappasin mukaan riipputuolin, joka osui omaan budjettiin täydellisesti! Hintaa tuolille tuli olemaan kutakuinkin neljäkymppiä. Todellakin se oli pakko viritellä terassin valokatteeseen heti kuin mahdollista. Hyvä istua, siro ja kaunis. 
Terassin värimaailma on tosi neutraali. Musta, ruskea ja ripaus valkoista. Väri tulee kasveista (ja leluista). Sään kestävä lelulaatikko onkin seuraava hankinta, jotta värikkäät pihalelut saadaan käytön jälkeen piiloon. Ei sillä etteikö lasten läsnäolo ja leikit saisi näkyä, mutta kyllä ne sotkulta näyttävät, jos lojuvat pitkin pihoja kaikissa iloisissa karnevaaliväreissään. 

Joko teidän terassi on siinä kunnossa, että kelpaa kesän tulla?

Kommentit (13)
 1. Jossu / Maailman Paras Paikka
  16.5.2016, 05:48

  Ihana tuo riipputuoli! Mäkin haaveilen vastaavasta, täytyisi vaan rakentaa terassia lisää 😀 Ja se se vasta kallista onkin…

  1. Käy tämä vaikka omenapuun alle. 😉

 2. S - Beauty of Life
  16.5.2016, 06:28

  Siis niin ihana riippukeinu ja mietin, että sopisikohan tämä partsille :)?

  1. Joo! Todellakin sopii – on aika siro, joten menee pieneenkin tilaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *