Blogit
Marulla

RIEMUpuodin avajaiset ja alekoodi

”Tulen hyvälle mielelle, kun näen ympärillä kauniita asioita. Rakastan värejä, graafisuutta sekä arvostan kotimaisuutta. Halusin rakentaa RIEMU tuotemerkin näiden asioiden ympärille ja kotimainen koivuvaneri sopi täydellisesti näiden graafisten tuotteiden reunaehdoksi, joiden punaisena lankana on herkulliset värit. 

Elämisen ilo, riemu. Se, että uskaltaa heittäytyä ja nauttia kauniista asioista ja hetkistä. Luovuus ja yrittäjyys on minulle intohimo sekä elämäntapa. Näiden asioiden tiimoilta perustin sisustus-/muotoilualan yritykseni, joka on minun tarinani rohkeudesta ja unelmien toteuttamisesta.” 
Maru, RIEMUpuoti tarina. 

Tässä taannoin sain auki oman uudistuneen kauppani RIEMUpuodin. Fiilis oli mahtava, vaikka kaikista tuotteista emme ole saaneet lisättyä lopullisia tuotekuvia. Hiljaa hyvä tulee. Tätä slogania tosin vasta itse harjoittelen. 
Nettikaupan koodaili minun toiveiden (joita ei ollut ihan kauhesti) mukaan MOoCBin Henri Sallinen. MOoCB myös laserleikkaa kaikki RIEMUn tuotteet sekä Henri ja Iita ovat näiden lisäksi tuotteiden pakettien suunnittelun ja valmistuksen takana. Pariskunta on muutenkin ollut minulle kallisarvoinen apu kaikessa yritykseen liittyvissä kysymyksissä. Niitä on muuten ollut paljon ja ovat jeesailleet, vaikka en olisi kysynyt. On ollut onni tutustua heihin. Todella. Enpä usko, että ilman heitä olisin nyt tässä. Kiitos. 
Tuotteissa käytetty puu on 100% kotimaista koivuvaneria, joka valmistetaan Lohjalla. Puun alkuperälle ja toimitusketjulle on myönnetty PEFC ja FSC-sertifikaatit. Pahviset pakkaukset on valmistettu 100% kierrätysmateriaaleista. Tuntuu ihan mielettömän hyvältä seistä omien tuotteiden takana, kun speksit ovat nämä! Made & Design in Kuopio/Finland. 
Nyt avajaisten kunniaksi voit käydä tekemässä vuoden eettisimmät joululahjaostokset alennettuun hintaan! Klikkaile itsesi nettikauppaan, valitse ostokset ja lisää alennuskoodi: avajaiset, niin lunastat 20% alennuksen ostoksistasi. 
Kohti unelmia ja niiden yli! 
Maru

Kommentit (28)

 1. miia ketunkololla

  Lämpimät onnittelut sinulle ja puotiisi <3 Täytyy tutustua sivuihin ehdottomasti.

  • maru

   Voi kiitos Miia! <3

 2. Jenni

  Voih, unohdin tilata hetisilloin, kun luin postauksen… Ei taida koodi enää toimia? :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *