RIEMU arpoo

Mä teen näitä. Ihan itse, tässä omassa pienessä kodissa. Käsityönä näperrän jokaisen muovihelmen paikoilleen. Mietin väriyhdistelmiä ja aika usein jotain läheistä ihmistä, jolle voisi työn alla oleva väriyhdistelmä sopia. Silitän molemmilta puolilta, jotta saisin mahdollisimman kestävän lopputuloksen. Korvisten kestävyys on testattu kaksivuotiaan käsittelyssä ja korut suoriutuivat testistä kiitettävin arvosanoin. 
Sinivalkoiset (tietty) korvikset vein Little mrs Finland -blogin Karoliinalle ja näyttää muuten aika tyylikkäältä! Kiitos Karoliina ihanista kuvista. 
kuva: little mrs finland

Päätin laittaa arvonnan pystyyn ja säännöt ovat yksinkertaiset:

1. Yhden arvan voit lunastaa kommentoimalla viestikenttään, että mikä väriyhdistelmä on mieluisin. Voit valita yhdistelmän näistä nähtävillä olevista, tai keksiä itse.
2. Kaksi arpaa saat, jos teet edellä mainitun ja käyt tykkäämässä RIEMU -facebook sivuista.
3. Kolme arpaa lunastat, jos teet kaksi yllä mainittua asiaa ja kerrot arvonnasta omassa blogissasi (esim. blogisi facebook -sivuilla). 
Muistathan mainita kommenttikentässä, että kuinka monella arvalla olet mukana. Jos vastaat anonyyminä, laita viestiin myös selkeä nimimerkki tai sähköpostiosoite. Palkintona on yhdet valitsemasi korvikset. Arvonta päättyy 14.6. klo 23.00, joten ehdit saamaan korvikset juuri sopivasti juhannusjuhliin. 
Korviksia voit tilata myös nettikaupasta tai sähköpostitse riemutuote@gmail.com 12€/pari. 
Kommentit (39)
  1. Sonja Veijonen
    8.6.2015, 12:35

    Musta-valkea väriyhdistelmä joko tuollaisena raidallisena tai kaksiosaisena on mun lemppari! 🙂 Tykkäsin myös Riemun sivusta! Eli osallistun kahdella arvalla. Hyvä Maru, ei voi muuta kuin ihailla sun tarmoa ja tuotteetkin on aivan ihania!! 🙂

  2. Musta-valkoinen kaksiosaisena. Yhdellä mukana.
    karhuoja@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *