Rauhaa, pliis!

Kesälomareissulla ostin itselleni lahjaksi tämän Paper Collectiven julisteen. Käsissä on jotain maagista – etenkin piirretyissä. Tykkään käsien herkkyydestä ja niiden aiheuttamista voimakkaista tunnereaktioista. Jos tiedätte mitä tarkoitan..
Meidän isompi lapsi on julisteen myötä harjoitellut peace -merkin tekemistä omilla pienillä käsillään ja toteaa samaan aikaan ”rauhaa, pliis”. Niinpä. Ihanasti pieni käänsi englanninkielisen sanan suomeksi. Maailman tapahtuneita seuranneena ei voisi paremmin todeta. 
Elämä on pyörinyt tiiviisti hoidon aloituksen, yrityksen ja töiden ympärillä. Uusia ihania projekteja on tiedossa ja syksyn myötä elämä on saanut uutta potkua! Lasten kolmas hoitoviikko on pian ohi ja alkukankeuden jälkeen aamut ovat sujuneet meiltä kaikilta vähän paremmin. Suuria muutoksia koko perheelle, kun aamusta pitäisi selvitä paikasta A paikkaan B – ja vielä tietyssä aikataulussa. Huh! 
Olen kovasti yrittänyt käyttää osan työviikosta blogin päivittämiselle/muihin blogiin liittyviin asioihin. Aloitus on ollut vielä hieman kankea, sillä muut työt ovat vieneet niin paljon aikaa. Tänään kuitenkin sain tehtyä suuren ja melko aikaa vievän muutoksen, sillä muutin blogini osoitteeksi (vihdoin ja viimein) www.nuapurissa.fi. Lopusta tippui pois blogspot – muuten kaikki on kutakuinkin ennallaan. Jos joku muu kaipaa samanlaista muutosta omalle blogille, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Beauty Of Life blogista löytyviin ohjeisiin. Kiitos S! 
Palaan ehdottomasti tuleviin projekteihin ja muihin ihaniin juttuihin, joten suosittelen olemaan kuulolla. Muista käydä osallistumassa Habitare lippuarvontaan, joka on vielä tämän illan käynnissä.
Ihanaa alkavaa viikonloppua! 
P.S. Kuopiolaisten kannattaa ehdottomasti viikonlopun aikana suunnata SATOA ruokafestareille. Itse olen kieli pitkällään menossa. Nähdään siellä!

Kommentit (3)
  1. Venla //Lämmin ilo
    26.8.2016, 13:05

    Upea taulu! Minulla olisi kans niin monta siistiä julistetta tiedossa kun vain raskisi niihin sijoittaa:/ osaisipa itse piirtää..
    Kiitos tuosta osoitteenmuutos vinkistä. Aion ehdottomasti kokeilla.

  2. Kiva tuo taulu. Ja, lapset on kyllä mainioita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *