Pyöreä peili

Pyöreitä peilejä on vilissyt niin sisustuslehdissä kuin -blogeissa jo jonkin aikaa. Omani kiikutin kotiin jo muutama kuukausi sitten kuopiolaisesta lasiliike Lasilinkistä. 60cm halkaisijaltaan oleva peili oli tarkoitus sijoittaa remontin alla olevaan pikkuvessaan, mutta en malttanut olla testaamatta sitä makuuhuoneen vanhan lipaston ylle. No kyllähän se tuohon passaisi!

Pienenä vinkkinä kerrottakoon, että Lasilinkki valmistaa peilejä mittojen ja mallin mukaan. Valikoimissa on sävyllisiä pieli-/lasipintoja ja kuuluupa valikoimiin myös juuri nyt tosi trendikkäät mustakehyksiset lasiovet ja -seinät sekä  hirvittävän paljon kaikkea muuta. Suosittelen tutustumaan.

Lasilinkki on kokenut viimevuosina sukupolvenvaihdoksen ja on ollut kunnia tehdä hommia yhdessä Essin kanssa, joka hiljalleen uudistaa yrityksen ilmettä hieman nuorekkaampaan suuntaan. Tämä postaus ei ole kaupallinen yhteistyö tai maksettu mainos – mieluusti kerron täällä yrityksistä, joiden työnjälki on hyvää ja palvelu pelaa.

Peili makuuhuoneessa

Moni on sitä mieltä, että peilin paikka ei ole makuuhuoneessa. Liike kun kertaantuu peilin kautta ja saattaa häiritä unta. Itsekään en suosittele makuuhuoneeseen etenkään isoja peilipintoja, kuten peililiukuovia – erityisesti herkkäunisten kannattaa vältellä heijastavia pintoja makuuhuoneessa.

Meidän makuuhuone on erittäin pieni. Sinne juuri ja juuri mahtuu sänky ja tuo puinen lipasto. Enpä lisää tilaa kaipaakkaan, mutta tilan tuntu tosin ei ole pahitteeksi. Siksi tuo pyöreä peili tuntuu vaihtoehtona erityisen kivalta tuon lipaston ylle sijoiteltuna. Toki se pitäisi vielä seinään kiinnitellä, mutta en malttanut olla kuvailematta sitä jo tänne blogiin.. Noin niin kuin mallailumielessä.

Saapa siis nähdä, että raaskinko lainkaan asentaa tätä peiliä vessaan. Makuuhuoneen seinät ovat huutaneet pinnoille jotain ja vielä en ole keksinyt parempaa vaihtoehtoa pyöreälle peilille. Uskoisin, että tähän huusholliin mahtuu näitä pyöreitä yksilöitä useampikin kappale.

Ihanaa sunnuntaita ja huippua uuden viikon alkua!

-Maru

Kommentit (3)
  1. Kaunis peili. Täällä myös juuri pyöreä peili hankittiin kuistille!

  2. Noora / Villakoiria ja kissankarvaa
    2.5.2018, 14:21

    Pyöreää peiliä haaveilen minäkin meidän vessaan. Minkä hintainen oli Lasilinkillä tuo peili, kokokin olisi varmasti aika passeli meille.

    Enpä ole ennen tullut ajatelleeksi, että peilit makuuhuoneessa saattaisivat jotenkin häiritä unta! Itse en ainakaan koskaan kokenut peiliä ongelmalliseksi makuuhuoneessa, vaikka tosi herkkäuninen olenkin. Mulla on aina ollut iso peili makkarissa, nytkin kaksi suurta peililiukuovea. Peilikaapit on sängyn jalkopäässä olevalla seinällä, joten en niitä yöllä edes näe. Kellot sen sijaan on itse pirun keksintöjä! Joko ne tikittää (alan laulaa päässäni kellon rytmiin) tai sitten niistä loistaa valoa, jota on vaan pakko tuijottaa…

    1. Moi! Lasilinkin peili 60cm oli muistaakseni 60€. Feng Shui -sisustuksen mukaan etenkin peilit makuuhuoneessa on tosi paha juttu. Tiedä sitten – en usko että läheskään kaikkia häiritsee, mutta uskon kyllä siihen että joillekin voi olla unen laadun kannalta huono juttu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *