Puolivalmiita nurkkia

Tiedättekö sen tunteen, kun muuton myötä kaikki ympärillä oleva tuntuu kutkuttavan ihanalta! Kunpa en koskaan kyllästyisi parvekkeen näkymään, joka avautuu järvelle tai hurmaavaan pieneen polkuun, joka vie rannalle. Ai että!
Parin päivän aikana olen tyhjentänyt yli kuusikymmentä muuttolaatikkoa – näiden lisäksi vielä tietenkin kaikenmaailman nyssäkät ja pussakat. Samaan aikaan olen vähän sisustellut, järjestellyt ja fiilistellyt. Tuhlannut sata euroa plantagenin alennusmyynteihin ja kiikuttanut parvekkeelle ja vähän myös sisälle uusia vihreitä. Nautiskellut uudesta kodista, tilasta, näkymistä ja sijainnista. Yrittänyt totutella elämään kahdessa kerroksessa ja pohtinut sitä, että mitä tavaroita olisi hyvä pitää missäkin tasossa.
Hankintoja täytyy tehdä pikkuhiljaa ja harkiten. Uusia mattoja ja muutamia huonekaluja joutuu ainakin hommailemaan, mutta kiire ei tässä ole. Nyt pikku hiljaa asetutaan aloilleen ja tuumaillaan mitä olisi hyvä laitella minnekin. Parasta.

Kommentit (9)
 1. Jossu / Maailman Paras Paikka
  2.7.2017, 07:35

  Ihanan näköistä jo nyt! Mä en malta odottaa laajempia kuvia, ainakin ne maalatut seinät oli aivan syötävän ihania <3

  1. Kiitos Jossu! Minäkin palan halusta päästä esittelemään laajempaa kuvaa. Kunhan saa muuttolaatikot pois pyörimästä, niin ehkäpä heti sitten. 🙂

 2. Milla - Sukhimatot
  2.7.2017, 19:16

  Voi kun olisi itse edes puoliksi yhtä tehokas kun on muutettu, eikä jäisi jumittamaan pahvilaatikoiden keskelle! Näyttää jo nyt kauniilta, odotamme innolla lisää kuvia.

  1. Kiitos Milla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *