Blogit
Marulla

Pukukaapin maalaus

Oranssi peltikaappi odotti maalausta pitkään. Nyt voin todeta, että liian pitkään. Koko huoneen ilme muuttui maalauksen myötä täysin! Aluksi mietin, että siitä olisi tullut enemmän petrooli, mutta päätin hyödyntää jämämaaleja, joita sattui varastosta löytymään. Maali on Tikkurila Luja -maalia. Toivon että se pysyy, mutta takeita en anna.
Irroitin seinästä, sängyn päältä, tauluhyllyn ja kiinnitin tilalle Ferm Livingin ihanan seinävalaisimen, jonka kuopus sai lahjaksi kummitädiltään. Toimii hyvin yövalona. Lasten kirjat on tosi näppärä säilyttää tuossa Granitin metallikorissa (mustan kaapin päällä) ja korin voi sitten tarvittaessa nostaa lapsosten ulottuville. Näitä ohutsivuisia kun ei voi vielä pienimmän kätösiin antaa. 
Keltaisen ja mintunvihreän liitto on kyllä mun mieleen!
Tältä kaappi (ja huone) näytti ennen muutosta:
Mitäs tuumaat kaapin muutoksesta? 

Kommentit (14)

 1. Ruut

  Hyvin sopii. Täällä ollaan vähän hillitympiä, mutta on niin kiva, että jossakin ei 🙂

 2. Paulina//DIY Stories

  Raikastui kyllä tosi paljon. Ja tuo väriyhdistelmä on kyllä niin herkku, eikä tulisi itselle ekana edes mieleen! Sopia vaatteeseenkin. 🙂

 3. Anonyymi

  Hei mulla on samanlainen projekti käsillä. Laitoitko pohjamaalin, hioitko pinnan vai miten toteutit projektin? Hieno on!!

  • maru

   Moikka! Ja hei kiitos! Tämä on itseasiassaa maalattu pohjamaalilla. Sattui löytymään sopiva jämä maalivarastosta juuri oikeaa väriä. Pinta vaikuttaa tosi kestävältä! Maalasin telalla kolme kerrosta ja vaikuttaa pysyvät lastenkin käsittelyssä erinomaisesti. En siis hionut pintaa, vaikka sitäkin mietin – ei varmasti olisi pahitteeksi karhentaa pintaa hieman. 🙂 Tsemppiä projektiin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *