Pientä ja kaunista

Blogissa on ollut hiljaisempaa. Aika on kulunut poikien, kylppäriremontin ja suunnittelutöiden parissa. Haipakkaa on siis ollut. Hyvällä tavalla.
Sain tässä taannoin idean jääkaappimagneeteista – miksipä näitä ei voisi laittaa myös magneettiseinälle esimerkiksi lastenhuoneeseen. Astelin idean kanssa kuopiolaisen MOoCB:in toimistoon ja he nappasivat heti ajatuksestani kiinni. 
Ajatus lähti tyylikkäästä, skandinaavisesta ja muunneltavasta magneetista, jota pystyy jatkokehittämään värien ja muodon puolesta myöhemmin lisää. Tänään sain kolmiot käsiini ja ne ovat magneettia vaille valmiit. Pian siis saan nämä myös myyntiin, mutta en malttanut olla esittelemättä tuotostani täällä blogin puolella. Täytyy myöntää, että olen aika innoissani näistä pienistä ja kauniista kodin koristajista. 
Kannattaa käydä tykkäämässä RIEMUpuodista facebookissa, niin pysyt ajantasalla tuotteista. Riemupuoti löytyy myös instagramista. 
Palataan taas pian ja toivon, että ehdin tällä viikolla tekemään postausta meidän valmiista kylppäristä, joka ei ihan kaikilta osin mennyt niin kuin strömsössä. Kuten osa teistä on saattanut jo instagramista huomata.. 
Kommentit (17)
  1. Söpöjä ja ihanan värisiä 🙂

    1. Kiitti! Söpöjä nämä tosiaan ovat. 🙂

  2. Syvältä.Sanna.
    10.8.2015, 18:37

    Tosi kivat. Hyvä sie taas!

    1. Hih, kiitti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *