Blogit
Marulla

Pientä ja kaunista

Blogissa on ollut hiljaisempaa. Aika on kulunut poikien, kylppäriremontin ja suunnittelutöiden parissa. Haipakkaa on siis ollut. Hyvällä tavalla.
Sain tässä taannoin idean jääkaappimagneeteista – miksipä näitä ei voisi laittaa myös magneettiseinälle esimerkiksi lastenhuoneeseen. Astelin idean kanssa kuopiolaisen MOoCB:in toimistoon ja he nappasivat heti ajatuksestani kiinni. 
Ajatus lähti tyylikkäästä, skandinaavisesta ja muunneltavasta magneetista, jota pystyy jatkokehittämään värien ja muodon puolesta myöhemmin lisää. Tänään sain kolmiot käsiini ja ne ovat magneettia vaille valmiit. Pian siis saan nämä myös myyntiin, mutta en malttanut olla esittelemättä tuotostani täällä blogin puolella. Täytyy myöntää, että olen aika innoissani näistä pienistä ja kauniista kodin koristajista. 
Kannattaa käydä tykkäämässä RIEMUpuodista facebookissa, niin pysyt ajantasalla tuotteista. Riemupuoti löytyy myös instagramista. 
Palataan taas pian ja toivon, että ehdin tällä viikolla tekemään postausta meidän valmiista kylppäristä, joka ei ihan kaikilta osin mennyt niin kuin strömsössä. Kuten osa teistä on saattanut jo instagramista huomata.. 

Kommentit (17)

 1. Rouva Tiainen

  Onpahan ihania!

  • maru

   Ihana kuulla, että on sinunkin mieleen. 🙂

 2. Little Mrs Finland

  Ihana idea!! Mahtavaa kun toteutat ideoitasi!

  • maru

   Pitää sitä ainakin yrittää – huippu kuulla, että tykkäät! 🙂

 3. Laura – Made by me

  Onpa kivoja! Herkullinen väripaletti ja ihanan yksinkertaista, ja kivasti muunneltavaa ja jatkettavaa. Toimii! 🙂

  Löysin vasta blogiisi, vaikka samalla oivalsin joskus aiemmin törmänneeni Riemupuotiisi Instagramissa. Kivalta näyttää, taidan kuule vallan jäädä tänne seurailemaan 🙂
  Terkuin,
  Laura / Made by me
  madebyblogi.wordpress.com

  • maru

   Ihanaa, tervetuloa seuraamaan! 🙂 Juuri tätä hain tuotteelta – yksinkertaisuutta ja kauniita värejä. Pitääpä tulla piipahtamaan blogiisi. 🙂

  • Laura – Made by me

   Onnistuit hienosti! Itse olen aikalailla "less is more" ajattelutavan kannattajia, joten uppoaa muhun. Ja kuule, tervetulloo vaan vastavierailulle 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *