Blogit
Marulla

Pieni kalkkimaalituunaus ja grafiikkaa Hampurista

Olen haaveillut tatuoinnista jo yli kymmenen vuotta, mutta toistaiseksi ihoani ei korista yhden yhtä mustejälkeä. Vuosien varrella olen tullut hurjan krantuksi sen suhteen, että keneltä tatuointitaiteilijalta kuvan haluaisin ottaa. Viihdytän itseäni usein etsimällä instagramista itselle täydellistä taiteilijaa ja eräänä iltana bongasin Hampurilaisen Suflandan. Tykästyin kovasti naisen töihin ja mies ehti siinä huumassa jo laittaa tatuoijalle viestiä, että josko häneltä vapaita aikoja liikenisi. Ei liiennyt ja Suflanda jäi haaveeksi.
Ystävänpäivänä mies yllätti ja antoi lahjaksi pienen teoksen ja tunnistin taiteiljan kädenjäljen heti! Suflanda oli tehny näitä eläinperheaiheisia töitä 100 vedosta ja meillä asustelee nykyisin vedossarjan numero 12. Söötti kuin mikä.
Kalkkimaali

Jo viime kesänä ostin Jeanne d´Arc Living Vintage sarjan kalkkimaaleja pari pientä purkkia – vanhan roosan ja tämän kauniin mintunvihreän. Sipaisin vihreää maalia valkoisiin valokuvakehyksiin ja tuunailin kaapinperukoille jääneistä kehyksistä jälleen käyttökelpoisia. Kalkkimaali tarttuu erittäin hyvin hiomattomaan pintaan ja näillä on helppo ehostaa niin kukkaruukkuja kuin taulun kehyksiä. Desin purkki kalkkimaalia maksaa kutakuinkin 6€ ja on yllättävänkin riittoisaa. 
Suflandan grafiikkatyö on nyt toistaiseksi olohuoneen paraatipaikalla, mintunvihreissä kehyksissä. Värimaailma on aika baby, mutta kyllä täällä laajemmassa kokonaisuudessa on hieman aikuismaisempi tunnelma. Ainakin, mitä tulee sisustukseen. 

Kommentit (10)

 1. unelmoiden

  Kalkkimaali on kyllä kiva, tykkään. Täällä on maalattu seinä sekä tuoli kalkkimaalilla!

  • maru

   Kalkkimaalaus on kyllä mukavaa puuhaa ja pinta tosi kaunis. 🙂 Seiniä meillä ei kotona ole tällä, mutta asiakkaille olen kyllä kalkkimaalia suunnitellut. 🙂

 2. Mari

  suloista!
  Mullaki kalkkimaalit ostettuna ja vaivainen yksi purnukka maalattuna. Inspiraatiota odotellessa.

  • maru

   Eikö! Sama täällä, minäkin odota lisää inspiraatiota, mutta eiköhän se kevään myötä taas ilmaannu. 😉

 3. Jossu / Maailman Paras Paikka

  Kalkkimaalit on kyllä tosi näppäriä ja helppoja käyttää 🙂 Ihan superihana tuli tuosta taulusta!

  • maru

   Niin on! Taulusta tuli kyllä tosi söötti. <3

 4. mummo

  Minäkin jo kokeilin kalkkimaalia ja innostuin heti. Nyt täällä odottelen maalin kuivumista.

  • maru

   Mahtavaa! Mitä maalasit ja millä sävyllä? 🙂

 5. S – beauty of life

  Vitsi toi seinä on kyl niin kauniin värinen! Mä just uusimmassa postauksessa pähkäilen minkä väriseksi maalaisin makuutilan seinän!!! Yksi vaihtis oli sellainen haalea roosa….

  • maru

   Seinä on kyllä herkku ja en ole katunut – tykkään hurjasti sävystä, vaikka onkin aika hemppis. Multa peukut vaalealle roosalle! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *