Pieni kalkkimaalituunaus ja grafiikkaa Hampurista

Olen haaveillut tatuoinnista jo yli kymmenen vuotta, mutta toistaiseksi ihoani ei korista yhden yhtä mustejälkeä. Vuosien varrella olen tullut hurjan krantuksi sen suhteen, että keneltä tatuointitaiteilijalta kuvan haluaisin ottaa. Viihdytän itseäni usein etsimällä instagramista itselle täydellistä taiteilijaa ja eräänä iltana bongasin Hampurilaisen Suflandan. Tykästyin kovasti naisen töihin ja mies ehti siinä huumassa jo laittaa tatuoijalle viestiä, että josko häneltä vapaita aikoja liikenisi. Ei liiennyt ja Suflanda jäi haaveeksi.
Ystävänpäivänä mies yllätti ja antoi lahjaksi pienen teoksen ja tunnistin taiteiljan kädenjäljen heti! Suflanda oli tehny näitä eläinperheaiheisia töitä 100 vedosta ja meillä asustelee nykyisin vedossarjan numero 12. Söötti kuin mikä.
Kalkkimaali

Jo viime kesänä ostin Jeanne d´Arc Living Vintage sarjan kalkkimaaleja pari pientä purkkia – vanhan roosan ja tämän kauniin mintunvihreän. Sipaisin vihreää maalia valkoisiin valokuvakehyksiin ja tuunailin kaapinperukoille jääneistä kehyksistä jälleen käyttökelpoisia. Kalkkimaali tarttuu erittäin hyvin hiomattomaan pintaan ja näillä on helppo ehostaa niin kukkaruukkuja kuin taulun kehyksiä. Desin purkki kalkkimaalia maksaa kutakuinkin 6€ ja on yllättävänkin riittoisaa. 
Suflandan grafiikkatyö on nyt toistaiseksi olohuoneen paraatipaikalla, mintunvihreissä kehyksissä. Värimaailma on aika baby, mutta kyllä täällä laajemmassa kokonaisuudessa on hieman aikuismaisempi tunnelma. Ainakin, mitä tulee sisustukseen. 

Kommentit (10)
  1. Kalkkimaali on kyllä kiva, tykkään. Täällä on maalattu seinä sekä tuoli kalkkimaalilla!

    1. Kalkkimaalaus on kyllä mukavaa puuhaa ja pinta tosi kaunis. 🙂 Seiniä meillä ei kotona ole tällä, mutta asiakkaille olen kyllä kalkkimaalia suunnitellut. 🙂

  2. suloista!
    Mullaki kalkkimaalit ostettuna ja vaivainen yksi purnukka maalattuna. Inspiraatiota odotellessa.

    1. Eikö! Sama täällä, minäkin odota lisää inspiraatiota, mutta eiköhän se kevään myötä taas ilmaannu. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *