Pieni kaakelimaalaus

Pieni kodinhoitotila suureni hieman, kun sain maalattua (kaikkien maalitapaturmien jälkeen) sinisen välitilan valkoiseksi. Pienellä muutoksella tila raikastui hieman, vaikka muuten tila ei sinisine kaakeleineen edusta omaa tyyliäni. Olemme miehen kanssa päättäneet, että me emme tule remontoimaan tämän kodin kylppäriä. Haaveissa nimittäin siintää omakotitalo, johon säästämme kaikki unelmat täydellisestä kylppäristä. 
Tämä nykyinen kylpyhuone on ihan perussiisti ja toimiva. Pieniä parantelutöitä me ollaan täälläkin jo tehty: paneelikatto maalattin ja kylppärikalusteet vaihdettiin uusiin ja toimivimpiin. Kodarissa on kaikki seinäpinnat uusittu ja haitariovi poistettu. Kodinhoitotilan kermanväriset ovet eivät tosin miellytä yhtään. Vessassahan maalasin samanlaiset ovet puhtaanvalkoiseksi, mutta enpä tiedä jaksanko nähdä tässä tilassa samaa vaivaa. Ehkäpä uudet kaapinovet?
 Kodinhoitohuoneen välitilassa oli samanlainen sininen kaakeli, kuin vessassa. Vessan kaakelin peitin saneerauslaastilla ja maalilla. Ennen maalausta kodarin välitila näytti tältä:

Mukavinta ja aurinkoisinta pääsiäistä! <3
Kommentit (11)
 1. Silja Maaria
  19.4.2014, 10:39

  Kylläpä peittyi hienosti. Raikas muutos.

  🙂 Haastoin sut: http://www.mintunmustaa.blogspot.fi/2014/04/arjen-kuvahaaste-25-hirviopullaa.html

  1. Kiitti, tuplasti! 🙂

 2. Henna / Koti Daaliatielle
  19.4.2014, 11:04

  Raikasta pintaa!! Tykkään 🙂

  1. Pienellä muutoksella tila raikastui huomattavasti. Täälläkin tykätään. 🙂

   Kiitti Henna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *