Pienen makuuhuoneen sisustus

Makuuhuoneemme on melko pieni. Sänky, vaaleanpunainen vanha keittiönkaappi, kirjahylly, vanha naulakko ja nurkkaan ahdettu nojatuoli, jolle ei löytynyt paikkaa mistään muualta. Sopivankokoinen soppi. 
Kuvaillessa hoksasin, että aika harvoin kuvaan makuuhuonetta näin. Yleensä esiin pääsee (eikä syyttä) vain tuo vaaleanpunainen kaunotar.
90-luvun kirjahylly on tuotu lapuudenkodistani. Sen taustan tapetoin aikanaan mustavalkoisella tapetilla, joka löytyy myös makkarin seinältä. Tuo vanha naulakko/hattuhylly viehättää päivittäin. Tykkään siitä hurjasti ja on sitä paitsi todella käytännöllinen, juuri nimenomaan pienessä makkarissa. Siihen pystyy ripustamaan ne kerran käytetyt vaatteet.

Olisin päiväpeittoa ja uutta kattovalaisinta vailla. Ideoita otetaan ilomielin vastaan!

Maru

Kommentit (18)
 1. Ilona / Keskeneräinen
  25.9.2015, 05:42

  Uusia kuvakulmia tosiaan!
  En ollut hahmottanut ennen, että nämä kaikki elementit löytyvät samasta huoneesta 🙂

  Keittiökaappi on kyllä niin nätti.

  1. Mahtavaa, että sinnekin välittyi nämä uudet kuvakulmat. Joka nurkka on tosiaan käytetty tehokkaasti.. Vähän liiankin. Voi kuin tuolle nojatuolille olisi paikka olohuoneesta – ehkä sitten seuraavassa kodissa. 🙂

 2. Näppärän oloinen makkari 🙂 Meillä kun tuo makkari on iso, mutta "omituisen" mallinen niin on saanut pääpuhki miettiä tilankäyttöä! Onneks on vauva ja pinnis: saa nurkat hyötykäyttöön :)…niin ja sitä remonttia odotellessa…voipi olla laajennuksen jälkeen sellanen kevyt iltapala – hommeli tuo makkarin pintaremppa!

  1. Huone on tosiaan näppärä ja sellainen persoonaton neliö. 🙂 Pinnasänky on tosiaan siitä oiva sisustuselementti, että sillä saa kaikki tyhjät tilat täytettyä. 😀 Tsemppiä remppaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *