Peltikaappi

Kauneus on katsojan silmissä.
Vai mitäs tuumaat tästä peltisestä työmaakaapista? 🙂
Väri ja paikka tulee vielä muuttumaan, vaikka tälläisenään se kävisikin ihan kivasti pojan huoneeseen.
Lopullinen sijoituspaikka tulee kuitenkin tilan vuoksi olemaan toinen lastenhuoneista ja oranssi ei oikein passaa huoneen väripalettiin.
Tällä viikolla ollaan tehty useampikin nettikirpparilöytö. Pitkän ja hartaan etsinnän jälkeen löytyi (vihdoin!) edulliset ja hyväkuntoiset 60 -luvun nojatuolit. Poika pääsee myös piakkoin pois pinnasängystä, sillä tori.fi:stä löytyi sopiva sänky. Olin itseasiassa menossa ostamaan kyseistä sänkyä uutena, mutta jälleen tuli todettua, että kannatti katsastaa ensin kirpparitarjonta. 
Sängystä ”säästämillä” rahoilla voi sitten ostella näitä nojatuoleja ja peltikaappeja. 🙂
Rentoa sunnuntai-iltaa ja reipasta uuttaa viikkoa! 
Kommentit (22)
 1. Mäkin oon katsellut sillä silmällä anoppilan autotallissa tönöttäviä kahta pukukaappia. Kovasti mietinnässä saisko niistä kivat, on vähän väärän väriset ja lukossa + ei avaimia yms. Mutta jotenkin ne huutelee sieltä aina kun anoppilassa käyn. 😉 Eli siis mun silmään noi kyllä sattuu silleen kivasti. 🙂

  1. Minäkin alkuun ihailin vanhassa navetassa ollutta peltikaappia, joka oli huonossa kunnossa. En edes uskaltanut silloin miehelle ehdottaa. 😀
   Joku rouheus näissä viehättää, vaikka periaatteessa ovat rumia. Oikeanlainen ympäristö tekee usein asioista kauniita. 🙂

 2. miia ketunkololla
  17.8.2014, 15:18

  Se on aivan täydellinen kertakaikkiaan. Olen etsinyt punaista tai juuri tuota väriä vuoden verran meille, mutta sopivaa en ole vielä löytänyt. Aivan ihana.

  1. Oih, punainenkin olisi ihana! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *