On aika aloittaa alusta

Yhä enemmän minua on alkanut ärsyttämään etenkin makuuhuoneiden vähän vasemmalla kädellä tehdyt pinnat. Siis itseänihän voin vain tästä syyttää. Tietotaitoa ei ollut tarpeeksi, kun aloitin pintaremontoinnin, mutta tosin taidan olla ainut joka pienet kosmeettiset erheet huomaa – tai häiriintyy niistä. Noh, virheistä viisastuneena ja ajatuksella harjoitus tekee mestarin, aloitan kodissa uuden remppakierroksen. Haluan oppia tekemään täydellistä jälkeä ja etenkin tapetoimaan taidokkaasti. 
Siispä ensimmäinen kohde tulee olemaan työhuone (entinen lastenhuone), joka on tällä hetkellä tarpeisiini mahdottoman epäkäytännöllinen. Johtunee lienee lastenhuonetaustasta. Lasku- ja hyllytilaa on liian vähän. Huone toimii liian usein tavaroiden väliaikaisena säilytyspaikkana ja se raivostuttaa. Töiden tekeminen täällä on useimmiten mahdotonta. Tosi hyvä piirre työhuoneelle, että sinne ei lähtökohtaisesti halua mennä.. 
Remppakierroksen suhteen kävi hyvä tuuri, sillä satuin voittamaan K-raudan instagramissa järjestetyn tapettikilpailun. Sain valita ECO tapettivalikoimasta 5-rullaa tapettia. Mustavalkoisella kuosilla mennään, vaikka olisin halunnut huoneeseen vähän jotain räväkämpää. Koin, että sininen muovimattolattia rajoitti tapettivalintaa melko paljon. Mut hei, lattian sininen sävy hipoo aika lähelle Pantonen vuoden väriä Serenity. En tiedä, että johtuuko juuri siitä, mutta tykkään sinisestä muovimattolattiasta yhä enemmän. 
Tällä hetkellä eniten huoneen remontoinnissa mietityttää tuo ystäväni Marjon maalaama ihana seinämaalaus. Se on siinä ja tässä, että sopiiko huoneen tulevaan ilmeeseen, mutta en millään haluaisi luopua siitä. Oih ja voih. 

Toivottavasti pääsen hommiin mahdollisimman pian – sormet syyhyää jo melkoisesti. Tästä tulee hyvä!

Kivaa viikonloppua sinne! Se sattuu olemaan täällä päässä ruutua aika kiva, sillä luvassa on yrityskuvioiden hiomista, mainosfilmin kuvausta ja vanhojen työkavereiden tapaamista. Ja saan olla omassa kodissa yksin. Luksusta ja vähän myös outoa. 
Kommentit (8)
 1. Jossu / Maailman Paras Paikka
  29.1.2016, 06:20

  Täällä vähän samankaltaisia ajatuksia ollut, sillä ensimmäiseksi rempatut huoneet ei ihan voita vuoden remonttikohde -palkintoa. Muuthan ei välttämättä niitä pieniä virheitä huomaa, mutta itseäni ne ärsyttää suuresti.

  Hauskaa viikonloppua!

  1. 😀 Repesin sun kommentille täysin! Todellakaan joo ei mitään awardseja saa, mutta kehityksen huomaa itsessään ja se on huippua!

 2. Tuo seinämaalaus oon niin ihana, etten yhtään ihmettele ettet raaskisi peittää sitä. Minä en luopuisi 🙂 Se voisi tuoda hauskuutta huoneeseen! Uskon, että osaat ratkaista tämän "ongelman" taas hienosti 🙂

  1. Mä päätin, että se tulee sopimaan tulevaan huoneeseen. On se niin huippu! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *