Blogit
Marulla

Oma koti toisen silmin

Se on aina jännittävää, kun joku muu tulee kuvaamaan kotia. Oman kodin on tottunut näkemään siitä omasta näkökulmasta ja oman linssin läpi kuvattuna. Kaverini Salla kävi eilen kuvaamassa kotiamme koulutehtävää varten ja laittoi minulle ottamiaan kuvia nähtäväksi ja sain luvan jakaa näistä nyt muutaman. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Salla valokuviin lisää esimerkiksi täällä.
Sallan kanssa vähän innostuttiin tästä kuvaus- ja stailauspuuhasta ja olisimme varmasti viihtyneet kuvaushommissa vähän pidempään. Lapset tulivat ikävästi keskeyttämään meidän puuhat, mutta toivottavasti pääsemme myös tulevaisuudessa tekemään jotain kimpassa! Viime viikolla olin Sallan LightRoom -koulutuksessa, joka oli myös erittäin antoisa – toivottavasti siis jatkossa täällä blogin puolella tullaan näkemään laadukkaampia kuvia. Kuvaaminen on kyllä imaissut minut totaalisesti mennessään ja se jos jokin on mahtavaa, että huomaa oman kehityksen niin kuvien mukaamisen kuin itse kuvaamisen suhteen. Mahtava harrastus!
Alla olevat kuva ovat kaikki peräisin Sallan kamerasta. Enjoy! 

Kommentit (12)

  1. L A U R A [ Sateenkaaria ja serpentiiniä ]

    Kauniita <3

    Onpa jännä miten erityyppinen fiilis näistä tuli, kun sun ottamista. En siis tarkoita mitenkään paremmalla tai pahemmalla tavalla. Vaan eritavalla. Kuvissa on runsaampi tunnelma. Sun kuvat on tietyllä tavalla minimalistisempia ja niissä on oma vahva tyyli. Molemmista kuvatyyleistä välittyy kuitenkin kauniisti teidän ihana koti:)

    • maru

      Joo kyllä – samaa mieltä! Nämä on jotekin todellakin runsaita. Värit ja kontrastit on niin voimakkaita. Selkät rajat ja erilainen rajaus. Hurjan kiinnostava ilmiö tämä kuvaaminen – kuinka samasta kohteesta voikaan ottaa niin erilaisia ja näköisiä kuvia!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *