Nougatin sävyä makuuhuoneeseen

Rakastan tätä pitkää joululomaa, sillä ajatukset ovat myllänneet taas pitkästä aikaa kotona. Harmittelin, että rautakauppa oli tänään kiinni, sillä muutoin olisin juossut jo sieltä maalipurnukan ja sutaissut makuuhuoneen valkoiset pinnat uusiksi. Moni sisustaja aktivoituu syksyn sävyjen myötä, mutta minä olen ehdottomasti kotona kevätsisustelija ja nyt kun kuukausi vaihtui tammikuuksi, voi jo inspiroitua kevään sävyistä.

Eikö niin?

Jos puhutaan seinien sävyistä (ja etenkin meidän makuuhuoneesta), niin juuri nyt innostun tuollaisista vaaleasta nougatista, joka taittaa ehkä hivenen roosaan mutta on kuitenkin selkeästi rusehtava. Mielessä pyörittelin myös tummaa vihreää ja greigeä, mutta ehkä kuitenkin haluan makuuhuoneen tunnelman pysyvän ennemmin vaaleana kuin liian synkkänä. Pohdinnassa vielä on, että sutaisenko seinät perinteisellä maalilla, vai sittenkin jonkinlaisella struktuuripinnalla, kuten kalkki-/laastimaalilla.

Yöpöydiksi ajattelin laittaa perinteiset string pocket -hyllyt, mahdollisesti näillä saarnihyllyillä. Lukuvalaisimetkin meiltä puuttuu, joten jotkut somat ja sirot kelpaisi. Lisäksi olen ihan täysin ihastunut tähän Finarten Terttu -sarjan tekstiileihin, joissa on todella kaunis kirjottu pinta, joten muutaman sellaisen voisin asetella petauksen piristykseksi. Tuossa String -hyllyn tuotekuvassa on lisäksi todella kauniin väriset liinavaatteet – ainakin Ellokselta ja Midnattilta olen bongaillut saman sävyisiä (tai ainakin hyvin lähellä).

Nyt enää tavoitteena on se, että jaksaisi pitää töiden alettua pensseliä kädessä ja toteuttaa ajatukset myös käytännössä. Vahingossa menin kurkkaamaan tammikuun kalenteria ja totesin, että kaikki viikonloput on buukattu melkolailla täyteen. Toiveissa siis nopeat liikkeet!

-Maru

Kollaasin kuvat/tuotteet:

Huonetuoksu: Anno, purus

Valaisin: Hübsch, www.domdom.fi

Hylly: String Pocket, kuva string

Koristetyyny: Finarte, terttu

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *