Nojatuoli olohuoneeseen / Hakola vs. HAY

Olohuoneen nurkka, se joka löytyy tämän vaaleanpunaisen seinän kohdalta, kaipaisi kipeästi nojatuolia. Ihanaa lepolassea, jonka syliin käpertyä työpäivän päätteeksi. Sellaista, jolla voisi istua ja ihailla lasten leikkejä. Ehkä joskus hyvän tilaisuuden tullen istahtaa ihan itsekseen. Lukea lehteä ja sen sellaista. Nautiskella lasillinen punaviiniä. 
Olohuoneen fengshui on ollut aution nurkkauksen takia hukassa. Annoin sille pientä tekohengitystä siirtämällä pienen sohvapöydän sohvan päätyyn ja autioon nurkkaan iskin puisen nojatuolin. Taulut etsii vielä paikkaansa ja yksi vaaleanpunainen sohvatyyny on kateissa. Sitä en kyllä ymmärrä, että kuinka sohvatyyny voi kadota alle 90 neliön asuntoon. Mystistä.

Olohuoneen nojatuoliksi on nyt kaksi ihanaa vaihtoehtoa: Kotimainen Hakola Day -nojatuoli (alk. 699€) ja tanskalainen Hay About A Lounge Chair (1283€) korkealla selkänojalla. Kotimainen Hakola on edullisempi ja kotimainen, josta tietenkin maksaa mielellään. Hay:n tuolissa viehättää muotokieli ja lisäosana hommattava kaunis jalkarahi. Kankaan väriä en ole vielä päättänyt – vaaleanpunainen/roosa miellyttää kankaana kovasti, joten seinä lähtisi sitten sen myötä maalaukseen. 
Kuva: Hakola Huonekalu Oy

Kuva: HAY
Kumpaakaan en ole päässyt itse istumaan, joten mieluusti kuulisin teidän kokemuksia näistä molemmista. Kylläpä näistä kummankin mieluusti kotiuttaisi. 
Kommentit (18)
 1. Pilviraitti
  19.1.2017, 14:37

  Mun silmään tuo Hakolan tuoli on kauniimpi. Ihana! Hinnan ja kotimaisuuden perusteella valitsisin ehdottomasti sen. 🙂

  1. Se on kyllä kaunis ja näyttää myös huomattavasti mukavammalta kuin tämä tanskalainen. 🙂

 2. Mustajoen Elli
  19.1.2017, 14:46

  Täältä ääni Hakolalle 🙂 Muutenkin pidän enemmän sen muotokielestä, mutta suuri plussaa on irroitettavat päälliset!

  1. Totta! Sekin vielä – ehdottomasti ISO plussa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *