Nämä pimeät päivät

Marraskuun pimeääkin pimeämmät päivät huomaa todella silloin, kun pitäisi tarttua kameraan. Uskoisin, että en kiinnittäisi huomiota pimeyteen juurikaan, ellei se haittaisi bloggaamista. Sisustuskuvia on miltei mahdoton ottaa, kun keskipäivälläkään ei näe ilman keinovaloa – kotimme kun ei muutenkaan ole aivan siitä valoisimmasta päästä.

Eilen tartuin kameraan ja kuviin päätyivät meidän perheen kikkarat. Ihanat pojat, jotka ovat tosi hyvin sopeutuneet uuteen kotiin ja kaupunkiin. Ja pimeyteen.

Tänään keskityn täysillä näiden kikkaroiden kanssa olemiseen. Tänä viikonloppuna Jyväskylässäkin avataan keskustan Joulu, joten suuntaamme poikien kanssa moikkaamaan Joulupukkia ja kurkkaamaan keskustan valot. Pimeässä nekin kun näkyvät keskellä päivää.

Tunnelmallista lauantaita!

Kommentit (2)
  1. Pauliina Niska
    25.11.2017, 23:49

    On kyllä niin hemmetin pimeää ja tuntuu, että pitää vaan selvitä nää päivät! Onneksi on edes joulu, jota odotella ja sen jälkeen sika pitkä odotus kevättä päin! 😀

    Ihanat kikkarakamut siellä 🙂 <3

    1. Joulu on ehdoton pelastus tämän pimeyden keskellä – ja sittenhän se alkaa jo onneksi valostumaan. 🙂 Pimeys kyllä kieltämättä vetää toisinaan mielen matalaksi ja tuo ainakin tähän huusholliin mahottoman väsymyksen. Onneksi tosiaan tämä kikkarakamut piristää perus-arkea. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *