Muute ja Muita Ihania

Pyysin mieheltä joululahjaksi ison repun ja sain Muuten mini Ahtin. Ihan viikonloppukassiksi tästä ei ole, mutta hirvittävän kätevä kaupunkireppu ja super-söpökin vielä. Tiesitkö muuten sen, että Muuten kaikki reput on valmistettu Suomenlinnassa, teollisuuden ylijäämästä. Arvostan. Edelleen haaveilen isommasta Ahtista, mutta ehkä sitten ensi jouluna.  
Makuuhuoneen hattuhyllylle pääsi hiljattain myös Muita Ihania Tiinan printti, jonka senkin ostin itselleni joululahjaksi. Unohdin vain hakea sen ennen joulua ja joululahjasta tuli tammilahja. Kiva niinkin. Tykkään hurjasti näistä Tiinan taideteoksista ja jään innolla odottelemaan, että mitä se Tiina seuraavaksi keksii. Peace -valokuvaprintin vierestä löytyy Kaisa Kartelan kettuperhe -juliste, jonka tilasin kuopuksen syntymän jälkeen. 
Täällä kaikki hyvin ja kevättä kohti mennään tässäkin taloudessa. Sepä tarkoittanee kiirettä, tahmaisia ikkunoita, tulppaaneja ja päivittäin piteneviä päiviä. I H A N A A ! 

Kommentit (4)
  1. Ihanan repun miehesi on osannut sinulle ostaa!

    1. Eikö! Se on kyllä tosi ihana ja näppärä. 🙂

  2. Ihan tosi kaunis reppu! Katselin noita netistä, minkä kokoinen tuo mini-Ahti on? Esim. verrattuna Kånkeniin? Onko paljon pienempi? Nuo isommat ahdit taas näyttää nettisivuilla paljon isommilta, mutta vaikea arvioida… Ja kehtaako kysyä mistä miehesi osti tuon? 🙂 Ihana väri!

    1. Mini Ahti on Kånkeniin verrattuna kyllä selkeästi pienempi. Mini Kånkenista kuitenkin isompi ja se ei omassa selässäkään näytä liian pikkuruiselta. Näppärä kaupunkireppu! Isommat Ahdit ovat taas sellaista viikonloppureppu -kokoa, mutta mielestäni sellaiseen käyttöön saisi olla kuitenkin vielä vähän suurempi. Hmm. reppuostokset on aina hankalia! Ihanan repun tosiaan mies osti ja se on ollut kovassa käytössä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *