Mustavalkoiset printit

Kaupallinen yhteistyö: Imageroad Raamiin

Ihastuin raamiin.fi verkkokaupan tuotteisiin ja ilokseni pääsin valitsemaan muutaman printin myös omaan kotiin. Tässä esittelen niistä ensimmäiset: K (niin kuin koti) ja You are the change sopi loistavasti työhuoneeseen, joka on kaipaillut vähän päivitystä sen jälkeen, kun vauvanhuoneesta tulikin minun askarteluhuone. 
Imageroad Raamiin tuotteet ovat 100% kotimaisia, myös suunnittelun osalta. Tuotteiden suunnittelusta vastaa yrityksen perustaja Heidi Lockmer. Printit ovat painettu laadukkaalle designkartongille ja laadun kyllä huomaa, kun saa printin käteensä – tykkään!
Omaa silmää miellytti eniten graafiset ja mustavalkoiset kirjainjulisteet. Tykkäsin kyllä myös hirvittävästi luontoaiheisista kuvajulisteista, mutta tuntuu, että en olisi löytänyt niille paikkaa tästä meidän kodista. Elo-/syyskuun aikana nettikauppaan on tullut kymmenkunta ihastuttavaa uutuutta (joista kuvissa muutamia), joten kannattaa käydä senkin takia kurkkimassa, vaikka raamin.fi tuotteet olisivat ennestään tuttuja. 
Kylläpäs huoneen tunnelma muuttui kovasti, kun asettelin seinälle pari uutta printtiä. Pienempi hakee vielä vähän lopullista paikkaansa, mutta se onkin printtien parhaus, että paikkaa vaihtamalla saa aikaan aina jotakin uutta. 

Onko raamiin.fi:n printit sulle jo entuudestaan tuttuja?Kommentit (9)
 1. S - Beauty of Life
  27.9.2015, 16:42

  Ei ole tuttuja! Ihana toi 'you are the change' 🙂

  1. Kyllä! Sopis sun kotiin täydelliseti! 🙂

 2. Hanna /Hannas Home
  27.9.2015, 17:46

  Kiva blogi sulle, löysin tänne vasta nyt! 🙂 Julisteet on tuttuja ja ne on munkin mielestä hienosta. Tuo Grateful on sellainen, jonka ehkäpä hankinkin!

  1. Voi kiitos, ihana kun löysit! 🙂 Gratefulista tykkään itsekin, mutta harmittelin, kun sille ei oiken täältä meiltä löydy paikkaa.. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *