Blogit
Marulla

Mustavalkoiset printit

Kaupallinen yhteistyö: Imageroad Raamiin
Ihastuin raamiin.fi verkkokaupan tuotteisiin ja ilokseni pääsin valitsemaan muutaman printin myös omaan kotiin. Tässä esittelen niistä ensimmäiset: K (niin kuin koti) ja You are the change sopi loistavasti työhuoneeseen, joka on kaipaillut vähän päivitystä sen jälkeen, kun vauvanhuoneesta tulikin minun askarteluhuone. 
Imageroad Raamiin tuotteet ovat 100% kotimaisia, myös suunnittelun osalta. Tuotteiden suunnittelusta vastaa yrityksen perustaja Heidi Lockmer. Printit ovat painettu laadukkaalle designkartongille ja laadun kyllä huomaa, kun saa printin käteensä – tykkään!
Omaa silmää miellytti eniten graafiset ja mustavalkoiset kirjainjulisteet. Tykkäsin kyllä myös hirvittävästi luontoaiheisista kuvajulisteista, mutta tuntuu, että en olisi löytänyt niille paikkaa tästä meidän kodista. Elo-/syyskuun aikana nettikauppaan on tullut kymmenkunta ihastuttavaa uutuutta (joista kuvissa muutamia), joten kannattaa käydä senkin takia kurkkimassa, vaikka raamin.fi tuotteet olisivat ennestään tuttuja. 
Kylläpäs huoneen tunnelma muuttui kovasti, kun asettelin seinälle pari uutta printtiä. Pienempi hakee vielä vähän lopullista paikkaansa, mutta se onkin printtien parhaus, että paikkaa vaihtamalla saa aikaan aina jotakin uutta. 

Onko raamiin.fi:n printit sulle jo entuudestaan tuttuja?Kommentit (9)

 1. S – Beauty of Life

  Ei ole tuttuja! Ihana toi 'you are the change' 🙂

  • maru

   Kyllä! Sopis sun kotiin täydelliseti! 🙂

 2. Hanna /Hannas Home

  Kiva blogi sulle, löysin tänne vasta nyt! 🙂 Julisteet on tuttuja ja ne on munkin mielestä hienosta. Tuo Grateful on sellainen, jonka ehkäpä hankinkin!

  • maru

   Voi kiitos, ihana kun löysit! 🙂 Gratefulista tykkään itsekin, mutta harmittelin, kun sille ei oiken täältä meiltä löydy paikkaa.. :/

 3. -Tsinnia-

  Ei kyllä ole ollenkaan tuttuja! Tarviikin mennä katsomaan löytyisikö sieltä joku kiva meille. Minä kun haluaisin sellaisen mikä ei jo joka kodissa seinällä roiku 🙂

  • maru

   Sillä periaatteella olen valinnut tänne meidänkin kotiin näitä printtejä. Ihan hyvä periaate minusta. 🙂

 4. Silja Maaria

  Mä taas vaihteeksi kommentoin aiheen vierestä. Ihanat nuo "aallot" seinällä. ♥

  • maru

   Saa kommentoida vierestä. Kiitti, ne on kyllä aina vaan ihania. Omastakin mielestä. <3

 5. Mirkku&Mocha

  Mulle olikin jo tuttuja, eksyin joku aika sitten Raamiin.fi nettisivuille ja ihastuin eteisen julisteeseen: "3 things" ja tietenkin se jossa kolmonen on keltainen 🙂 Lasten huoneeseen eskarille tilasin ajankohtaisen "Aakkoset keltainen pilvi"-julisteen. Nehän sopii meille kuin nenä päähän, IG:ssä oletkin jo nähnyt meidän kotia (mirkkukaroliina) ja keltainen on vaan niin pop, niin kuin teidänkin ihanassa kodissa.

  Täytyypä muuten käydä kurkkaamassa se sun keltaisen maalin väri koodi, sitä suunnittelin nimittäin meidän tuulikaappiin 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *