Mustavalkoinen työlaukku // Lämmin Ilo

Keväällä heitin ison läjän kauhtuneita ”henkkamaukan” laukkuja kirpparille ja roskiin. Silloin päätin satsata yhteen laukkuun, josta olisin valmis maksamaan vähän enemmän. Selailin monena iltana suomalaisia ja ruotsalaisia nettikauppoja etsien itselleni täydellistä, persoonallista laukkua. Tuloksetta. 
Olin jo pitkään lueskellut Venlan Lämmin ilo -blogia sekä Instagramia ja ihaillut taitavia, graafisilla kuvioilla varustettuja käsitöitä, joita itse en millään kykene tekemään (yritetty on). Eräänä huhtikuun päivänä Venla teki postauksen puhelinpussukasta ja ihastuin suunnattomasti pussukan kuvioon (Venlan oma design) ja nahan ydistelmään. Päätin laittaa Venlalle viestiä, josko hän väsäisi minulle unelmien laukun.
Venla vastasi nopeasti ja minun onneksi myöntävästi. Toivoin, että laukkuun mahtuisi läppäri ja A4 kokoiset paperit vaivattomasti. Halusin laukun tuolla siksak -kuviolla ja nahkahihnoilla. Venla ideoi laukun sisävuoren taskuineen itse ja hihnat ompeli suutari, jotta lopputuloksesta tuli mahdollisimman kestävä. Muut laukun tekniset tiedot löydät Venlan blogista, tästä linkistä.
Raksatyömaann, lastenhoidon yms. lisäksi Venla oli pikkuruisella koukulla väsäillyt tätä meikeläisen laukkua. Tänään laukku tuli perille ja se tosiaankin on täydellinen. Venla on tehnyt hurjan tarkkaa ja erittäin laadukasta työtä. Ei tosiaankaan tarvitse epäillä sitä, etteikö laukku kestäisi läppärin painoa ja käyttökulutusta. Hihnat ovat napakat ja sisävuori pikkutaskuineen täydellinen. Lisäksi Venla oli lisännyt laukkuun tuon ihanan pienen meikkipussukan, joka oli allekirjoittaneelle pussukkahullulle varsin mieluisa ylläri. Venla, olet kyllä super-taitava tyyppi ja mielettömän lahjakas! 

Kannatti tosiaankin panostaa suomalaiseen käsityöhön ja olen kyllä iki-onnellinen tästä veskasta. Hienoin laukku, jonka olen koskaan nähnyt. 
Kiitos. ♥
Venlan tavoitat sähköpostitse lamminilo@gmail.com
Kannattaa käydä tutustumassa myös Venlan raksablogiin Puusta pitkälle.
Postausta vastaan en ole saanut tuotetta ilmaiseksi, vaan juttu on laadittu rakkaudesta suomalaiseen käsityöhön.
Kommentit (28)
  1. Onpa upea laukku ! Hienoa Maru että arvostat suomalaisen käsityöläisen tuotetta ja nostat sen hienosti blogissasi esille ♥

    1. Laukku on tosiaan ihana ja mahtavaa kuulla, että sielläkin arvostetaan kotimaisuutta. Yhä enemmän yritän panostaa laatuun ja suomalaisiin tuotteisiin. Täytyy myöntää, että tunnen jonkinasteisen piston sydämessä, jos kaupasta tulee hankittua jotakin muuta kuin kotimaista. Onneksi Suomessa on saatavilla paljon ihania tuotteita – kun vähän jaksaa nähdä vaivaa. 🙂

  2. Upea laukku!

    1. No eikö! Se on ihana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *