Mum`s

Mum`s:in SUOMU -matto lähti tilaukseen. Voih, se on niin ihana! Matoissa oli neljä eri värivaihtoehtoa (vakioväreinä valkoinen ja musta) ja valitsin meille tämän vaaleanharmaan yksilön. Värivaihtoehtoina oli myös metsänvihreä ja tummanharmaa. Täytyy kyllä nostaa hattua Mum`s:in asiakaspalvelusta. Laitoin liikkeeseen viestiä ja vielä samana päivänä sain vastauksen myös kysymyksiin, joita en edes hoksannut mattoon liittyen esittää. 
Mum`s:illa on parhaillaan auki myös Pop Up myymälä Nuutajärven lasikylässä. Harmittaa, kun itse asun niin kaukana, mutta toivottavasti teistä joku löytää tiensä sinne. Kesäkaupan aukioloajat ovat ti-su klo 12-16.00. Pop Up -kauppa on avoinna 3.8. saakka, eli kannattaa mennä äkkiä!
Alla suora ote Mum`s:in tiedotteesta:
Mum´s on syntynyt ajatuksesta tukea naisia, muita äitejä, kehittyvissä maissa. Ideana on yhdistää vanhoja käsityötaitoja pohjoismaiseen suunnitteluun ja tukea paikallista osaamista kehittyvissä maissa. Tällä hetkellä Mum´silla on yhteistyöpajoja Etelä-Afrikassa, Kamputseassa, Boliviassa ja Intiassa. Mum´s:n valikoimasta löytyy myös koruja, leluja, tyynyjä, mattoja ja huonekaluja.

Mum’sin tuotteita myy paitsi oma nettikauppa http://mums.fi/products/, myös muun muassa:
Kantti Design Shop, Fiskars,
Designboulevard, Tampere,
Showroom Logomo, Turku
Sisustuksen Koodi, Turku
Jyväskylän taidemuseo, Jyväskylä
Salaputiikki, Jyväskylä
Busstop, Rauma.
 (Tämä ei ollut maksettu mainos, vaan kiitos erinomaisesta palvelusta.)
Kommentit (12)
  1. Syhi/Syhinä-blogi
    30.7.2014, 10:09

    Ihana kuosi! Värin puolesta sopii monenlaiseen sisustukseen 🙂

    1. Sillä raaskinkin ostaa. 🙂

  2. Voi että, onpa tosi ihana! Ja kiitos vinkistä, pitänee pistäytyä jommassakummassa (tai molemmissa) Jyväskylän putiikeissa katsomassa ihan tarkemmin!

    1. Ehdottomasti kantsii – ja aion itsekin mennä jahka ehdin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *