Mum´s SUOMU // olohuoneen matto

Posti toi pari päivää sitten tullessaan odotetun paketin – Mum`s:in SUOMU maton, joka on Susanna Venton suunnittelema ja Intiassa käsityönä valmistettu ihanuus.
Bongasin maton Avotakka -lehdestä ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Olin jo jonkin aikaa etsinyt olohuoneeseen sopivaa, ajatonta mattoa ja SUOMUn nähdessäni ei tarvinnut kauaa miettiä, vaan pistin maton lähes siltä seisomalta tilaukseen. Toinen vaihtoehto olisi ollut Annon Jalpaikka, joka sekin on Venton käsialaa (on muuten huikea sisustustoimittaja tuo Vento!)
Syksyn hiipiessä olohuone kaipasi jo hieman pehmeyttä ja matto toi tervetullutta lämpöä meidän olohuoneeseen. Periaatteessa matto olisi voinut olla hieman suurempikin, mutta päädyin peruskokoon budjettisyistä ja myös sen vuoksi, että en halua maton valtaavan kovin suurta lattiapinta-alaa. 
Onko teillä suunnitteilla mattohankintoja?
Ihanaa ja aurinkoista viikkistä! Täällä sairastellaan flunssaa ja todella toivon, että tämä ei yltyisi tämän pahemmaksi. Plääh.
Kommentit (10)
  1. Syvältä.Sanna.
    5.9.2014, 17:43

    ihana, huokaus. Nimimerkillä: Ikuinen mattokriisi

    1. Minäkin mattokriiseilen hyvin säännöllisesti. 🙂

  2. Tosi kaunis matto! Täällä edellisen kommentoijan kaima huokailee samaa: en vieläkään ole löytänyt sitä täydellistä olkkarin mattoa, vaikka jo parikin Annon mattoa on ollut kyseisellä paikalla. Seuraava ei siis ehkä ole Anno, vaikka Jalpaikka hienolta vaikuttaakin.. Seuraava hankinta on kuitenkin tv-huoneen matto 🙂

    1. Minullakin on ollut olohuoneessa jo yksi Anno, mutta se siirtyi pojan huoneeseen. Mattovalinnat ovat tosi vaikeita – ehkä hankalin sisustukseen liittyvä hankinta. Hinta on kuitenkin yleensä melko korkea, joten pieleen ei viitsisi valita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *