Blogit
Marulla

Mummotyyliä sisustukseen

Kipaisin ohimennen kirpparille ja katse osui kahteen ristipistotyöhön. Jokin näissä viehätti ja tiesin heti, että yhdelle löytyy paikka senkin yläpuolelta. Taulukollaasin tyhjään kohtaan on ollut hakusessa jo jonkin aikaa pikkaisen mummomainen teos. Ihastuin näiden taulujen kehyksiin, jotka kuvan ohella kertovat tarinaa. Kukakohan nämä on aikoinaan valmistanut, kenen seinällä olleet?
Toisen taulun aion lähettää rakkaalle ystävälle, jolle punatulkuilla on erityisen erityinen merkitys. Ja tiedän senkin, että tämä tyyppi ymmärtää mummomaisten juttujen päälle!
Vanhat lukijat tämän varmaan jo tietävät, että tykkään hurjasti kaikesta vähän mummomaisesta. Tuo ihanaa kontrastia myös tosi moderniin ja selkeään sisustukseen ja sellaista lämpimää kodikkuutta. Mikä voisi olla ihanampaa, kuin että kodissa olisi kevyesti mummolamainen tunnelma?

Monet ovat kyselleet, että mikä tuo ihana kello on? Kello on Muoto2 Kiekko ja valmistettu Lahdessa. Aivan ihana ja numerottomuuteen tottuu. 

Pureeko sinuun mummomaiset jutut? 
Räsymatot, ristipistotyöt, ryijyt?

Kommentit (16)

 1. Sari

  Ihania! <3 Mummojutut uppoaa kyllä, mutta lähinnä kesällä ja syksyllä. Ehkä se on se kesämökkifiilis, mitä kaipaan. Talvella on sitten jotenkin toisenlaiset sisustusjutut mielessä. 🙂

  • maru

   😀 Talvella sitä varmaan moni sisustaja kaipaa selkeitä linjoja. Mummojutut on kyllä omasta mielestä ihania aina. <3

 2. Hurmioitunut

  Pienissä erissä kaikki mummolatyylinen menee. En tosin halua koko kotini näytävän mummolalta. 😉 Mutta kyllä ryijytkin ovat omissa silmissäni nostaneet arvoaan. Kotikotoa löytyykin yksi ryijy, jonka toivon joskus saavani itselleni. Niiden kanssa pitää olla tosin tarkka, että mihin ne sijoittaa ja miten yhdistää muuhun ympäristöön, ettei tule sitä liian-mummomaista fiilistä.

  • maru

   Joo, tuo on totta! Modernissa kodissa pienet mummomaiset jutut on hirvittävän kivoja. Ja aika pitkälti myös värit merkitsee. Kerroksellisuus on aina tervetullutta! 🙂

 3. Jutta / oblik.

  Minusta tuo ei oo lainkaan mummomainen – teidän kotona nämä jutut ovat piste iin päälle ja tuo kerroksellisuutta. Ympäristössään näyttää ihanan raikkaalta ja jopa ristipistotyö näyttää modernilta 🙂 Ihanat kuvat!!

  • maru

   Voi kiitos Jutta – ihana kommentti. <3 Vanhoissa jutuissa on sitä jotain – etenkin, kun ne pääsevät uuden kaveriksi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *