Mummotyyliä sisustukseen

Kipaisin ohimennen kirpparille ja katse osui kahteen ristipistotyöhön. Jokin näissä viehätti ja tiesin heti, että yhdelle löytyy paikka senkin yläpuolelta. Taulukollaasin tyhjään kohtaan on ollut hakusessa jo jonkin aikaa pikkaisen mummomainen teos. Ihastuin näiden taulujen kehyksiin, jotka kuvan ohella kertovat tarinaa. Kukakohan nämä on aikoinaan valmistanut, kenen seinällä olleet?
Toisen taulun aion lähettää rakkaalle ystävälle, jolle punatulkuilla on erityisen erityinen merkitys. Ja tiedän senkin, että tämä tyyppi ymmärtää mummomaisten juttujen päälle!
Vanhat lukijat tämän varmaan jo tietävät, että tykkään hurjasti kaikesta vähän mummomaisesta. Tuo ihanaa kontrastia myös tosi moderniin ja selkeään sisustukseen ja sellaista lämpimää kodikkuutta. Mikä voisi olla ihanampaa, kuin että kodissa olisi kevyesti mummolamainen tunnelma?

Monet ovat kyselleet, että mikä tuo ihana kello on? Kello on Muoto2 Kiekko ja valmistettu Lahdessa. Aivan ihana ja numerottomuuteen tottuu. 

Pureeko sinuun mummomaiset jutut? 
Räsymatot, ristipistotyöt, ryijyt?
Kommentit (16)
  1. Pilviraitti
    18.5.2016, 14:49

    Taulu sopii hyvin tuohon, kaunis! Myös meillä tykätään mummomaisista jutuista. Meiltä löytyy räsymattoja ja ristipistotöitä.

    1. Minäkin haluaisin vielä enemmän tätä mummolaa. Kunpa olisi sellainen ihana pilviraittimainen koti. <3

  2. Meillä on tyhjennetty Mummolaani ja mummulotyyli muuttanut meille. 🙂 Taulu sopii hyvin tuohon, kaunis kokonaisuus!

    1. Oih, ihanaa! Ja kiitos paljon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *