Mulla on niin kamalan kylmä ilman sua.

Matto on vieläkin pesulassa. Ei vain yksinkertaisesti olla ehditty hakemaan sitä. Olohuoneen tunnelma tuntuu todella kylmältä, kun varpaita ei voi laskea ihanan villamaton pinnalle. 
Sen sijaan ehdittiin vahtamaan olohuoneessa järjestystä. 60-luvun nojatuolit pääsi vierekkäin ja kaappien kätköistä kaivoin tuolien päälle taljat. Siirsin tv-tason kokonaan tauluhyllyn puoleiselle seinustalle. Poistin verhon ja virittelin niiden tilalle valot. Nurkka meni liian tukkoon kankaasta.
Matalalla sijaitsevat tasot on toistaiseksi aika tyhjillään. Tämä meidän joululahja, Vee 11kk, ei juurikaan jätä kynttilöitä yms. ihania äidin sisustustuotteita rauhaan. Anopinkielen nostin nurkkaan turvaan. Näyttää vähän kolkolta, mutta minkäs teet.
Mattoa ja joulua odotellessa..
Kommentit (10)
  1. Kaisa / Villa Murunen
    4.12.2015, 12:21

    🙂 kaunista anyways ja ihanaa tunnelmaa tuo valot ja taljat.

    1. Voi kiitos Kaisa! <3

  2. Meillä oli myö olohuone pari päivää ilman mattoa, kun edellinen siirtyi keittiöön, ja uusi ei ole vielä saapunut. Oli lopulta pakko laittaa tilapäisesti ihan "väärät" matot lattialle, kun oli tosiaan niin kolkkoa ilman. Meillä vielä hieman kaikuu korkeassa olohuoneessa, jota maton puute vielä pahensi. Nyt on sitten vanhat räsymatot lattialla, ja mattamaton mieli että uusi vihdoin tulisi 🙂

    1. Ooh, innolla odotan mikä matto teille tulee! Meidänkin olohuoneen matto on melko pieni ja mieli tekisi hankkia jokin kaveri sille. Vielä etsiskelen sitä oikeaa. Kyllä matto pitää olla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *