Mööbleerausta lastenhuoneessa

Jumaleissön tämä lastenhuone on ollut kaaoksessa pitkään! Tämä on tila, joka ei ole päässyt järjestykseen millään. Syynä lienee huoneen koko ja se, että sinne pitäisi lasten sänkyjen ohella saada mahtumaan myös kaikki lelut ynnämuut. Positiivista olisi tietenkin myös, että lattialle jäisi edes jonkin verran leikkitilaa. Ihan siltä varalta, jos lapset joskus haluavat levittää leikkinsä omaan huoneeseensa. You wish.
Syy lastenhuoneen mööbleeraukseen oli oikeastaan eteisessä. Eteiseen oli PAKKO saada lasten ulkovaatteille lisää säilytystilaa. Niinpä lastenhuoneessa ollut musta kaappi siirtyi eteiseen ja täten huoneeseen tuli huimasti lisää tilaa ja eteiseen saatiin kauan kaivattu kaappi. Mustan poistuminen myös raikasti tunnelmaa kummasti ja ihme kyllä, sain kaapissa olleet tavarat järjesteltyä kärryyn ja lipastoon. 
Tämä minttuinen peltikaappi oli muuten ennen oranssi. Esimerkiksi täältä voit käydä kurkkaamassa, että miltä kaappi näytti ennen maaluuta – sanoisin, että melkoinen muutos. 
(Tein sellaisen pikaisen havainnon, kun etsin tuota vanhaa postausta, että ennen kommentoijia on ollut blogissani huimasti nykyistä enemmän. Kuukausittaiset kävijämäärät ovat tuosta aikakaudesta tuplaantuneet, mutta kommentteja tulee vähemmän. Mistäköhän johtuu? Hmm, erikoinen ilmiö.)

Aika lensi kuin siivillä, kun ryhdyin iltapäivästä lasten kanssa homiin. Rakastan huoneiden järjestysten vaihtamista ja olen tehnyt sitä niin pitkään kuin muistan. Lapsuudenkodissa nautin huimasti siitä, että sain itse päättää oman valtakuntani järjestyksestä. Mööbleerauksen jälkeen kutsuin aina äidin ihailemaan lopputulosta ja voi sitä äidin kehujen ja kiitosten määrää! Lieneekö siinä syy sisustuskärpäsen puraisulle? 

Kommentit (26)
  1. Ihana on kaappi minttuisenakin ja koko huone! Olen huomannut ihan saman ilmiön, että kommentit on kadonneet jonnekin blogista, vaikka ilmeisesti siellä joku silloin tällöin vielä käy.

    1. Voi kiitti Lyde! <3 Joo, se on kyllä ihmeellinen juttu. Johtunee siitä, että monet selaa mobiilissa?

  2. Miia Lindfors
    2.9.2016, 18:29

    Mukava postaus! Itsekin vaihtelin lapsuudenkodissa oman huoneeni järjestystä vähän väliä, oikein huvitti lukea sinun kommenttisi, kun tuli oma lapsuus mieleen! ?

    1. Hih, se oli kyllä silloin mielipuuhia – ihanaa, että muutkin ovat harrastaneet samaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *