Blogit
Marulla

Mööbleerausta lastenhuoneessa

Jumaleissön tämä lastenhuone on ollut kaaoksessa pitkään! Tämä on tila, joka ei ole päässyt järjestykseen millään. Syynä lienee huoneen koko ja se, että sinne pitäisi lasten sänkyjen ohella saada mahtumaan myös kaikki lelut ynnämuut. Positiivista olisi tietenkin myös, että lattialle jäisi edes jonkin verran leikkitilaa. Ihan siltä varalta, jos lapset joskus haluavat levittää leikkinsä omaan huoneeseensa. You wish.
Syy lastenhuoneen mööbleeraukseen oli oikeastaan eteisessä. Eteiseen oli PAKKO saada lasten ulkovaatteille lisää säilytystilaa. Niinpä lastenhuoneessa ollut musta kaappi siirtyi eteiseen ja täten huoneeseen tuli huimasti lisää tilaa ja eteiseen saatiin kauan kaivattu kaappi. Mustan poistuminen myös raikasti tunnelmaa kummasti ja ihme kyllä, sain kaapissa olleet tavarat järjesteltyä kärryyn ja lipastoon. 
Tämä minttuinen peltikaappi oli muuten ennen oranssi. Esimerkiksi täältä voit käydä kurkkaamassa, että miltä kaappi näytti ennen maaluuta – sanoisin, että melkoinen muutos. 
(Tein sellaisen pikaisen havainnon, kun etsin tuota vanhaa postausta, että ennen kommentoijia on ollut blogissani huimasti nykyistä enemmän. Kuukausittaiset kävijämäärät ovat tuosta aikakaudesta tuplaantuneet, mutta kommentteja tulee vähemmän. Mistäköhän johtuu? Hmm, erikoinen ilmiö.)
Aika lensi kuin siivillä, kun ryhdyin iltapäivästä lasten kanssa homiin. Rakastan huoneiden järjestysten vaihtamista ja olen tehnyt sitä niin pitkään kuin muistan. Lapsuudenkodissa nautin huimasti siitä, että sain itse päättää oman valtakuntani järjestyksestä. Mööbleerauksen jälkeen kutsuin aina äidin ihailemaan lopputulosta ja voi sitä äidin kehujen ja kiitosten määrää! Lieneekö siinä syy sisustuskärpäsen puraisulle? 

Kommentit (26)

 1. Anonyymi

  Kyllä, kommentin kirjoittaminen on olevinaan vaivalloisempaa kun mobiililla selaa, mutta nytpä otin härkää sarvista! 🙂 (hassu sanonta muuten, siinä kävis varmaan huonosti!) Minäkin lapsena harrastin oman huoneen järjestelyä uudelleen ja uudelleen, se oli ihanaa! Täällä olis myös projektina tehdä kahdelle pojalle huone, se on yläkerrassa ja ihan uusi, pintahommat odottaa! Odotan että saan työntää sinne kaikki lelut olkkarista 😀 Tosin nää pojat kyllä yleensä enempi hidastaa vielä mun hommia kuin edistävät, että voi mennä….hetki jos toinenkin. -Kaisu

  • maru

   Mikä niissä pojissa onkin, että ne tuppaavat enemmän hidastamaan kuin nopeuttamaan näitä remonttihommia. 😉 Minullakin on pohdinnassa josko siirtäisin poikien huoneen omaan työhuoneeseen. Tuppaa olemaan tuota työhuoneen kampetta jo niin paljon, että ei mahdu enää pienempään huoneeseen. Kerrossänky on harkinnassa näille pienille, joten sen myötä he mahtuisivat pienempään makkariin – ja ne lelut on joka tapauksessa olohuoneessa, oli huone missä tahansa. 😀

 2. Anonyymi

  Mä aikoinani aloin lukea sun blogia siitä syystä, että löysin täältä suht nopeasti toteutettavia ja pienellä budjetilla tehtyjä diy-juttuja. Niitä tuli kommentoituakin useammin.

  -vakkarilukija, joka nykyään kommentoi harvoin

  • maru

   Oih, toivoisin niiiiin paljon, että saisin päiviini lisää aikaa toteuttaa DIY juttuja. Blogin alkuaikoina oli ihanaa, kun oli pieni ja tyytyväinen vauva, päiväunet ja äitiysloma. 🙂 Ihanaa on nytkin, mutta noh, tiedätkin varmaan loput. 😀 Yritän ehdottomasti saada lisää aikaa pienille ja nopeille DIY jutuille – ideoita onkin jo useita. 🙂

   Huippua, että jätit kommentin. <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *