Moderni wc // suunnitelma

WC:n remonttisuunnitelmia since 2015
Pieni vessamme on huoneistamme ainut, jossa emme ole liiemmmin vielä remonttia tehneet. Suunnitelmia on toki ollut ja sen verran olen huoneessa touhunnut, että poistin vanhat tapetit ja laitoin tilalle uuden. Nykyinenkin jo aikansa elänyt ja tyyli parin vuoden aikana muuttunut kovasti. 
Kevät auringon myötä remonttihalut ovat lisääntyneet ja päivän pitenemisen myötä energiaa tuntuu olevan enemmän myös oman kodin laittamiseen. Piirtelin hieman SkechUpilla ja luonnostelin nopeasti vessalle nopeasti uuden ilmeen. Hakusessa ajatonta ja helposti muunneltavaa. Tarkoitus on muuttaa tästä nykyisestä kodista lähitulevaisuudessa, joten tällä kertaa mietin suunnitelmaa tehdessä myös tulevaisuutta. 
Juuri nyt minuun iskee kovasti Tikkurilan vuoden väri angora ja puuterinen roosa, joten ne pääsevät ehdottomasti mukaan näihin suunnitelmiin. 
Kuvat: Tapwell, Muuto, Tikkurila
Lattian sinisen laatan päälle asennetaan harmaa mikrosementti. Myös beige kiinnostaa lattian sävynä, mutta harmaa houkuttelee enemmän sen tiimoilta, että seinälaatoituksen yläosaa on sitten helpompi muutella, jos tähän beigeen seinän sävyyn kyllästyy. Harmaa antaa lattiapintana enemmän mahdollisuuksia seinän sävyn suhteen. 
Seinille ajattelin asentaa puoleen väliin 15×15 laattaa tiililadontaan, mustalla saumauksella. Tällä kertaa minulla on kunnianhimoiset aikeet ja suunnittelin toteuttavani mikrosementoinnin ohella myös laatoituksen itse. Laatoituksen yläpuolelle suunnittelin Tikkurilan Angora sävyä tuomaan tilaan pehmeyttä. 
Allaskaluste sekä peili Ikean tuotantoa. Pohdinnan alla on vielä se, otanko tuplasti leveämmän kalusteen, jotta laskutilaa tulisi enemmän. Meikkailen yleensä kylpyhuoneessa ja tämä pieni wc toimii meillä lähinnä vieras wc:nä, joten pienikin allaskaluste toiminnallisuuden kannalta riittää. 
Musta hana löytyy Tapwellin mallistosta. Valaisimen haluaisin roikkumaan peilin viereen ja ihastuin Muuton Ambit riippuvalaisimeen. Hempeä roosa toisi ihanasti väriä muuten melko hillittyyn tilaan. Riippuvalaisimen lisäksi tilassa täytyy toki olla vielä toinen reilusti valaiseva kattovalaisin. Allaskalusteen viereen punottu kori wc -papereiden säilyttimeksi. 
Nyt sitten vain purkamaan tämä vanha rotjake ja muuttamaan suunnitelmat teoiksi. Tämä viikonloppu kuitenkin vielä lomaillaan täysillä ja nautitaan auringosta. Ai että! 
Kommentit (2)
  1. Kerttu / Modernisti kodikas
    11.3.2017, 16:59

    Hurmaava suunnitelma, tuo värimaailma on kyllä teille ihan täyskymppi! <3

    1. Kiitos Kerttu! <3 Pehmeän beigen ja puuterisen roosan värimaailma innostaa juuri nyt – minuakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *