Miten on menny?

Viikonloppu on vierähtänyt melko työntäyteisesti. Eilen illalla yrityskuvioiden suunnittelurupeamaa rikkoi vanhojen työkavereiden tapaaminen. Olipas kyllä mukavaa rupatella pitkästä aikaan ja tavata ihmisiä, joiden kanssa jakoi pätkän omasta työhistoriastaa. Huippuporukkaa!
Tänään postittelin ison pinon loppuviikosta ja viikonloppuna tehdyistä nettikauppatilauksista. Kävin laskeskelemassa kuukauden saldoa yhteen ja totesin, että hyvin menee. Paremmin kuin uskoinkaan. Kaiken hässäkän keskellä olen kehitellyt RIEMUpuotiin kevääksi jotakin uutta. Loppuviikosta kauppa saa lisäystä käsinmaalatuista PIPARI STATEMENT ja kolmionmuotoisista YHESSÄ -riipuksista. Tutuissa RIEMU väreissä tietty! 
RIEMUpuodin facebook -sivulla starttasi tänään arvonta, jossa voit ilahduttaa ystävää valitsemallasi uutuusriipuksella. Kantsii käydä osallistumassa!

Onni on tehdä niitä juttuja, joista todella nauttii! Moni teistä tietää, että teen RIEMU nimellä myös sisustussuunnitelmia ja loppuvuodesta perustin isoveljeni Teron kanssa yhteisen perheyrityksen. Tero on talonrakentaja ja ollut yrittäjänä viitisen vuotta – ihan huippu tyyppi ja todella taitava remppamies! Eilen kiepautettiin remonttifirmamme yrityssuunnitelma päälaelleen ja tarkoitus on kehitellä markkinoille uudenlainen tapa rakentaa ja remontoida. Kuulostaa aika hienolta, eikös vaan? Kevät tulee kulumaan tiivisti yritysstrategioita suunnitellessa ja hioessa. Tekemisen puutteesta tuskin tulen kärsimään, mutta töitä on tehtävä, jotta unelmat on mahdollista saavuttaa. Hiton hyvä fiilis!

Ois kiva kuulla, että mitä te lukijat olette mieltä näistä uusista riipuksista? 
Melkomoisen jätskejä!

Kommentit (14)
  1. Pilviraitti
    31.1.2016, 12:20

    Herkkuja! Tuo kädessäsi oleva on aivan ihana. Tsemppiä työntäytteiseen kevääseen!

  2. Näitä on odotettu, tiedäthän! 😉 Nyt kun vaan osais päättää, mikä ois se mun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *