Missä ootte te kaikki värikkäät printit?

Rakastan olohuoneen mustaa seinää. Edelleen. Jostain syystä kovin rakaskin asia saattaa muuttua liian pitkällisen tuijottelun jälkeen kovinkin tylsäksi. Tiedättehän? Musta on muuttunut liian mustaksi.
Kaipaisin sohvan yläpuolelle väriä. Ehkä jonkin ihanan taideteoksen. Tai ehkä sittenkin persoonallisen ja värikkään printin? Räiskettä ja ryhtiä tähän meidän olkkariin. Kissataulun tilalle, kaveriksi tuolle vanhalle Suomen kartalle.
Olen pari päivää selaillut printtikauppoja ja ihan etsimällä etsinyt jotain muuta kuin mustavalkoista. Kuitenkin tyylikästä ja sisustukseen sopivaa. Riittävän suurta ja ehkä vähän jotain herkkää. Hanna Konola on osunut lähimmäksi, mutta ei sekään ole täydellinen juuri tähän. Taiteesta haaveillaan miehen kanssa molemmat. Mutta kuinkas ollakkaan, tällä hetkellä kukkarossa on ammottava aukko juuri taidehankintojen saralla.
Oisko sulla vinkkiä antaa?


P.S. Alimmainen kuva on vanha. Joulukoristeet on riisuttu jo hyvissä ajoin ennen loppiaista. 

Kommentit (27)
  1. Mulla oli sama ongelma tuossa aiemmin, olkkarin sohvan taakse piti saada joku kiva juttu seinälle. En löytänyt mitään siihen sopivaa ja voi sitä taulujen puljaamista. Seinälle ja takaisin, pois ja uudelleen. Taiteeseen ei opiskelijalla ole varaa vaikka olisin halunnut… Törmäsin Tigerissa isoon maalauspohjaan. 8 euroa taisi maksaa. Ajattelin miksi ei ja maalasin itse. Eihän se toki niin hieno ole kuin taiteilijan, mutta eipähän harmita yhtään jos mieli muuttuu kun alas ottaa 8 euron taideteoksen 😉

    1. No hei, joo todellakin! Pitääpä munkin varmaan lompsia sinne Tigeriin. 😀

  2. S - Beauty of Life
    13.1.2016, 12:05

    Mä heitän taidevinkin. Art Ippalla on ihanan värikkäitä tauluja. Tein postauksenkin kerran: http://www.beautyoflife.fi/2015/03/taidetta.html Käy kurkkimassa. 🙂

    1. Hei kiitti vinkistä! Näytti tosi kauniilta – etenkin se vaaleanpunapilkullinen ihanuus! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *