Minä ja blogiperiaatteeni

Sain jo jonkin aikaa sitten haasteen sydämelliseltä Viiviltä, joka pitää ihanaa Valkoinen soihtu -blogia. Kiitos Viiville haasteesta. <3 Nyt tähän on hyvä vastailla, sillä vesivahingon takia ei mitään sisustusjuttuja minulta nyt liiemmin tipu. Saatiin muuten tilapäisasunto, joten täällä nyt asustellaan jonkin aikaa. Niin ja tää on vielä Kuopion keskustassa, mikä on vaihtelun vuoksi tosi kivaa! 🙂
Haasteen on alunperin laittanut aluille Johanna Koo Löytö -blogista ja tarkoituksena on avata vähän kunkin bloggaajan periaatteita ja taustoja blogin kirjoittamiseen. Aion vastata tähän lyhyesti, sillä yksi periaatteistani on, että kirjoitan blogiini mahdollisimman vähän. Osittain myös sen takia, että en ole siinä kovinkaan hyvä. 🙂 Mietin myös melko tarkkaan, että mihin haasteisiin vastaan. Tämä oli kuitenkin sen verran asiasisällöltään mielenkiintoinen, että päätin vastata.
Kuka?:
26-vuotias kuopiolainen, 9kk:n ikäisen vauvan äiti ja opettajan vaimo. Innokas puuhastelija ja tempperamenttinen luonne. Tempperamenttisuus tarkoittaa tässä yhteydessä eniten sitä, että innostun helposti. Silloin kun jotain tehdään, niin tehdään täysillä ja NYT HETI! Nautin kodin järjestyksestä ja esteettisestä harmoniasta. Se tekee oloni rauhalliseksi ja rentoutuneeksi. Meidän koti ei ole vielä valmis, vaan sitä työstetään vähän kerrallaan ja ajatuksella. Uskon, että valmista ei tule koskaan. Mieskin on sen jo ymmärtänyt.

Missä?:
Ostimme aika tasan vuosi sitten vuonna 2004 valmistuneen rivitalon päätyasunnon Kuopiosta, melko uudelta asuinalueelta. Huoneita meillä on 4, yhteensä 87 neliötä.

Nuapurissa nimestä sen verran, että kotiseutu-uskollisena halusin nimessä näkyvän sen, että blogia kirjoitetaan Savosta. 

Miksi?:

Olen äitiyslomalla ja aika alkoi käydä liian pitkäksi. Olin jo raskausaikana innostunut laittamaan kotia ja innostus vain jatkui lapsen syntymän jälkeen. Tarvitsin jonkun ihan oman jutun. Mietin, että miksi en jakaisia touhujani myös muille? Blogin kirjoittamisen aloitin syyskuussa, eli olen todella tuore bloggari ja vasta harjoittelija. Ajatuksena on kirjoittaa ja touhuta sellaisia sisustusjuttuja, joissa rahan kulutus olisi mahdollisimman pientä. Kauniista kodista voi nauttia, vaikka ei olisikaan varaa kalliisiin desing-tuotteisiin. Toki minäkin niistä haaveilen, mutta niitä varten minun täytyy harjoitella säästämistä. 🙂 Olen myös kiinnostunut ruoan laittamisesta ja teenkin melko paljon kotona erilaisia ruokakokeiluja. Halusin kuitenkin pitää blogin yksinkertaisena ja siksi päätin keskittyä lähinnä vain sisustusjuttuihin.

Miten?:
En yleensä kuvaa itseäni blogiin. En myöskään halua kuvata muita perheenjäseniä, ainakaan siten, että kasvot näkysivät. Yksi kasvokuva vauvasta blogistani tosin löytyy. En myöskään kerro kauheasti itsestäni. Ne asiat mitä kerron, olen miettinyt melko tarkkaan. Kerron sen, että teen työtä lastensuojelun parissa, nuorisokodissa. Tämä ehkä myös selittänee sitä, että miksi haluan pitää tietyn yksityisyydensuojan. Käytän kirjoituksissani myös nimimerkkiä. En kirjoita mistään ajankohtaisista asioista, ota kantaa yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Kirjoitan kevyttä sisustushömppää, joka ei todennäköisesti herätä kuumenevia tunteita kenessäkään. Vielä olen selvinnyt ilman inhottavia kommentteja.

Blogia voi seurata myös:

Facebookissa

Instagramissa

Bloglovin:issa

Blogilistalla

Kuvat otan mieheni Canon EOS 500D -kameralla. Olen vielä melko surkea kuvaaja, mutta koko ajan harjoittelen ja mielestäni olen jo hieman kehittynyt. 🙂 Kuvia muokkailen, jos muokkailen, iPhoton omalla kuvanmuokkausohjelmalla. Muokkausohjelmiin perehtyminen on ollut tässä asialistan kärkipäässä, mutta vielä en ole ehtinyt.Milloin?:
Postaustahtini on ollut tähän asti melko tiuha. Yritän, että saisin kirjoitettua mahdollisimman usein. En kuitenkaan halua ottaa paineita blogin kirjoittamisesta tai siihen liittyvistä puuhasteluista. Teen silloin, kun hyvältä tuntuu ja silloin, kun arki antaa myöten. Kirjoitan usein aamupäivällä vauvan aamu-unien aikaan. Kuvat olen ottanut yleensä edellisenä päivänä päivänvalossa. Facebookkiin teen postauksia ja kuulumisia hieman useammin ja Instagramissa (berryleena) näkyy enemmän jokapäiväistä elämää.

Kenen kanssa?:
Blogiyhteistyötä minulla ei ole vielä ollut. En pidä blogeista, jotka ovat täynnä yhteistyökumppaneiden kanssa tehtyjä mainos-postauksia. Minusta se ei tunnu enää aidolta. 
Blogissani ei ole myöskään mainosbannereita. Ensisijainen tavoitteeni ei todellakaan ole tienata blogilla rahaa. Haluan pitää tämän tälläisenä mukavana harrasteluna. 🙂

Olen tosi otettu siitä, että blogiini on löytynyt jo näin monta lukijaa! Kiitos teille. Te teette tästä hommasta erityisen mieluisaa ja merkityksellistä. Olette saaneet aikaan monia hymyjä ja lämpimiä tunteita. <3

Annan haasteen eteenpäin seuraaville:
Ihanata viikkoa. Minä lähden kampaajalle!

Kommentit (11)
  1. Ihana <3 Kiitos kun vastasit <3

    1. Voih kiitos! Tämä oli tosi kiva haaste. 🙂

  2. Kivasti kerroit ja hyvät on periaatteesi blogin suhteen 🙂

    1. Kiitti! Periaatteita on kyllä ihan hyvä jäsennellä, kun täällä julkisesti esittelee itselleen melko pyhää asiaa – omaa kotiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *