Mies kiittää

Ette varmaan ihmettele, että miksi kinusin miestä kirjoittamaan yhden postauksen – on nimittäin sana hallussa. Oli hauskaa huomata kommenteista, että aika monessa kodissa mennään tällä kaasu ja jarru yhdistelmällä – mikäpäs sen toimivampi kombo! Vaikka ainakin tällä kaasulla menee toisinaan hermo siihen jarruun, joka voitelee leivänkin perusteellisen hitaasti.
Teki kyllä kieltämättä tiukkaa, että en voinut nähdä tekstiä ennen julkaisua. Varmistelin vain, että ei ole kirjoittanut mitään liian henkilökohtaista tai siirappisia rakkaudentunnustuksia. Ei ollut, vaan tosi hauskan tekstin, joka naurattaa vieläkin. 
Mies on halunnut pysytellä tässä blogihommassa taka-alalla ja anonyyminä. Ymmärrän sen täysin ja kunnioitan päätöstä. Siksi kai epäröikin niin kovasti tulla taka-alalta ”julki”, vaikka kasvottomana edelleen pysyttelee. Onneksi suostui ja paistatteli pari päivää teidän kirjoittamien kommenttien tulleessa kehutulvassa. Jokaiseen kommenttiin hän ei kuitenkaan jaksanut erikseen vastailla, joten kiittää teitä kaikkia näin yhteisesti. Kiitos.
Minäpä luulen, että saan hänet suostuteltua vieraskynän varteen vielä toistekin. 
..tai siis pakotettua.
Kommentit (1)
  1. S - Beauty of Life
    25.9.2015, 07:53

    Hahah! Tää oli tosi hauska :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *