Blogit
Marulla

Miehen logiikka?

Ei tätä meidän kodinhoitohuonetta voi oikeastaan huoneeksi kutsua. Ennemminkin kodinhoitotila. Kiva kun sellainen on, mutta näin lapsiperheellisenä voisi olla isompi ja aavistuksen käytännöllisempi – pyykeille ei ole tarpeeksi tilaa. Esikoinen ei suostu enää laittamaan yövaippaa ja pyykkivuori on ollut tämän viikon sen mukainen. Eilen luovutin ja pakotin pojan käyttämään vaippaa öisin vielä vähän aikaa. Neljä koneellista haisevaa pissapyykkiä päivässä oli liikaa! 
Noh, lapset sikseen ja käydään asiaan:
Mun mies ja lasteni isä ei osaa nostaa tuota pyykkikorin kantta, jotta laittaisi pestävät pyykit sen SISÄÄN eikä PÄÄLLE! Ihan oikeasti. Ei ole mun mielestä kauheasti pyydetty, kun hoidan tästä eteenpäin hänen(kin) vaatteet korista kaappiin saakka. Viikattuna ja oikeisiin pinoihin. En ymmärrä en. En tiedä olisiko miehelle helpompaa sellainen kaappimalli. Jos vika onkin tuossa nostomekanismissa? Kokemuksia? Sama ongelma oli nimittäin leipälaatikossa. Sen laitoinkin sitten kiertoon ja ostin tilalle kannettoman mallin. Toimii!
Hommasin entisen kakkakuorrutteisen kodinhoitohuoneen maton tilalle tämän uuden ja siirsin eteisen säilytyspenkin tänne. Penkki on Ikean limited edition -mallistoa ja ostettu muistaakseni viime keväänä. Kätkee tosi kivasti sisäänsä treenikengät ja vaippapaketit. 
Haluaisin vaihtaa tuon peilikaapin pyöreään peiliin, jotta kaunis mikrosementti pääsisi paremmin oikeuksiinsa. Mielessä olisi sellainen köysikiinnikkeinen malli mutta satun tietämään, että mies ei ikinä suostu siihen. Hammasharja kun sattuu olemaan tuolla kaapissa ja sitähän ei voisi kuvitella siirrettävän esim. laatikkoon. Käy liian hankalaksi sen avaaminen ja saatta olla, että sen myötä jäisi hampaatkin pesemättä. Eihän se käy!
Siltikin, onhan ne niin ihania. Mun miehet. 

Kommentit (45)

 1. JohannaL / Koti Aurorassa

  Aivan ihana penkki!

 2. Anonyymi

  Moi.

  Meillä on täysin saman mallinen kodinhoitotila ja iso valkoinen vastakkaisseinä ahdistaa. Haluaisin tapetin, mutta olen ajatellut, ettei "kosteaan" tilaan voi moista laittaa. Teillä kuitenkin on. Onko tapetti kärsinyt saunan lämmöstä/suihkutilan kosteudesta?? Ihana tuo koivutapetti ❤️

  T. Elli

  • Anonyymi

   Kaipailen vielä vastausta 🙂

  • maru

   Moikka! Hyvä kun tulit huutelemaan uudestaan – näihin vanhempiin postauksiin tulleet kommentit saattaa mennä ohi. Pahoittelut siitä!

   Kyllä meillä on hienosti pysynyt! Ei kupruilua tms. Tämä on sellainen non-wowen tapetti. Paperitapetin pysyvyydestä en menisi takuuseen. Voin suositella! 🙂

 3. Anonyymi

  Hei, mistä tuo teidän naulakko on joka löytyy kylpyhuoneesta? Aivan ihana! Tuo puunmallinen siis? 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *