Messuosaston suunnittelu & toteutus

Maaliskuu tulla tupsahti ja tänään juhlimme neljävuotiaan esikoisen synttäreitä. Huh, miten aika rientää! 
Viikko sitten olimme RIEMUlaisten voimin Kuopion Rakenna ja Asu messuilla ja päätinpä tulla vilauttamaan messuosastoamme myös tänne blogin puolelle.
Rakenna ja Asu -messut ovat painottuneet täällä hyvin vahvasti talotekniselle puolelle ja halusimme rakentaa osastomme ideapohjalta ja siten, että se tarjoaisi kävijöille palveluiden lisäksi vähän myös jotain muuta – sellaisillekin, jotka eivät välttämättä ole kiinnostuneet suunnittelu-/remontointipalvelua käyttämään. Kaikki kalusteet on itse suunniteltu ja valmistettu meidän remonttimiesten Teron ja Villen toimesta. Suunnittelun tein yhdessä yrityksemme toisen suunnittelijan Annan kanssa. 

Seiniin valikoitui sävyksi Tikkurilan Nefriitti N494.
Pysty- ja sohvapöytä on toteutettu siten, että sisälle on rakennettu puurunko, joka on päällystetty kipsilevyllä. Pintaan on levitetty mikrosementti. Tero toteutti pystypöydän kanteen vielä yrityksen logon sapluunan avulla, mutta valitettavasti minulla ei ole siinä nyt kuvaa. Seinälle toteutetun hyllykön idiksen nappasin Oblik – blogista. Kiitos Jutta ideasta! Laittelen seinähyllykön ohjeita tänne blogin puolelle piakkoin.

Hyvinkin karu suunnitelma osastosta löytyypi tästä alta ja tämän pohjalta lähdimme osastoa toteuttamaan. Helppoahan se on itselle tehdä ja olipa huippua viettää viikonloppu siten, että me työkaverit oltiin saman hallin alla hommissa. Yleensä kun meidän arki tuppaa menemään sellaisella kaavalla, että kaikki touhuaa omilla työmaillaan niin suunnittelun kuin remontoinnin parissa. 

Kiitos hurjasti kaikille teille, jotka jäitte jututtamaan – teitä blogin lukijoita sekä vanhoja ja uusia asiakkaita on aina huippua tavata kasvotusten. <3 

Kaikki messuosastomme kalusteet ovat nyt myynnissä (hylly myyty). Hinta ja muut tiedot löydät RIEMUn facebook sivuilta.

Kommentit (10)
 1. paulasmarias
  4.3.2017, 07:01

  Magee ja kivasti toteutettu osasto! Nämä ovat mukavia projekteja 🙂
  Onnea sankarille ja hauskoja juhlia! 🙂

  1. Kiittos Paula! 🙂

 2. Tuota hyllysysteemiä kyllä ihailin eli ohjetta todella kaipaan, nimim. eteisen remppa odottaa tekijäänsä (ja ideoita)

  1. Laittelen piakkoin ohjetta tulemaan. Tosi simppeli toteuttaa ja juurikin oiva ratkaisu eteiseen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *