Blogit
Marulla

Messuosaston suunnittelu & toteutus

Maaliskuu tulla tupsahti ja tänään juhlimme neljävuotiaan esikoisen synttäreitä. Huh, miten aika rientää! 
Viikko sitten olimme RIEMUlaisten voimin Kuopion Rakenna ja Asu messuilla ja päätinpä tulla vilauttamaan messuosastoamme myös tänne blogin puolelle.
Rakenna ja Asu -messut ovat painottuneet täällä hyvin vahvasti talotekniselle puolelle ja halusimme rakentaa osastomme ideapohjalta ja siten, että se tarjoaisi kävijöille palveluiden lisäksi vähän myös jotain muuta – sellaisillekin, jotka eivät välttämättä ole kiinnostuneet suunnittelu-/remontointipalvelua käyttämään. Kaikki kalusteet on itse suunniteltu ja valmistettu meidän remonttimiesten Teron ja Villen toimesta. Suunnittelun tein yhdessä yrityksemme toisen suunnittelijan Annan kanssa. 

Seiniin valikoitui sävyksi Tikkurilan Nefriitti N494.
Pysty- ja sohvapöytä on toteutettu siten, että sisälle on rakennettu puurunko, joka on päällystetty kipsilevyllä. Pintaan on levitetty mikrosementti. Tero toteutti pystypöydän kanteen vielä yrityksen logon sapluunan avulla, mutta valitettavasti minulla ei ole siinä nyt kuvaa. Seinälle toteutetun hyllykön idiksen nappasin Oblik – blogista. Kiitos Jutta ideasta! Laittelen seinähyllykön ohjeita tänne blogin puolelle piakkoin.

Hyvinkin karu suunnitelma osastosta löytyypi tästä alta ja tämän pohjalta lähdimme osastoa toteuttamaan. Helppoahan se on itselle tehdä ja olipa huippua viettää viikonloppu siten, että me työkaverit oltiin saman hallin alla hommissa. Yleensä kun meidän arki tuppaa menemään sellaisella kaavalla, että kaikki touhuaa omilla työmaillaan niin suunnittelun kuin remontoinnin parissa. 
Kiitos hurjasti kaikille teille, jotka jäitte jututtamaan – teitä blogin lukijoita sekä vanhoja ja uusia asiakkaita on aina huippua tavata kasvotusten. <3 

Kaikki messuosastomme kalusteet ovat nyt myynnissä (hylly myyty). Hinta ja muut tiedot löydät RIEMUn facebook sivuilta.

Kommentit (10)

 1. paulasmarias

  Magee ja kivasti toteutettu osasto! Nämä ovat mukavia projekteja 🙂
  Onnea sankarille ja hauskoja juhlia! 🙂

  • maru

   Kiittos Paula! 🙂

 2. Tuija

  Tuota hyllysysteemiä kyllä ihailin eli ohjetta todella kaipaan, nimim. eteisen remppa odottaa tekijäänsä (ja ideoita)

  • maru

   Laittelen piakkoin ohjetta tulemaan. Tosi simppeli toteuttaa ja juurikin oiva ratkaisu eteiseen. 🙂

 3. Jossu / Maailman Paras Paikka

  Tosi kivasti toteutettu osasto! 🙂

  • maru

   Kiitos Jossu! <3

 4. Rouva Tiainen

  Moikka. Ihana sisustus. Mahtaisikohan tuo mikrosementtipöytä kestää ulkona? Täällä (Hollannissa) on ollut surkea valikoima kivoja pöytiä. U-elementin löysin, mutta 82kilon paino sai minut pyörtämään ostopäätöksen. Kevättä odotellessa.

  • maru

   Hmm. Enpä osaa sanoa, että kestääkö. Mikrosementti itsessään saattaa kestää, mutta sen sisällä oleva tuote täytyy toki olla myös säänkestävä. 🙂

 5. Jutta

  Tosi kivan ja persoonallisen näköinen, toi naulakko on ihan huippu. Olen itsekin lämmennyt Nefriitille ja alkanut miettiä, olisiko jossain meidän kotona paikkaa sille.

  Minulla on pienimuotoinen haaste sinulle blogissa, käy kurkkaamassa http://www.kootutmurut.com/fi/2017/03/07/view-from-room-to-room/ jos innostut 🙂

  • maru

   Kiitos Jutta! Pitää ehdottomasti käydä kurkkaamassa. <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *