Blogit
Marulla

Meidän koti sisustuslehdessä

Osa teistä on instagramin ja snapchat tilien postauksista huomannut, että meidän koti on lokakuun Koti & Keittiö lehden sivuilla. Minulle itsellenikin tuli yllätyksenä, että juttu oli kymmenen sivun mittainen.

Jännitin jutun ilmestymistä kovasti ja ihan jo sen takia, että kodissamme on jutun teon jälkeen tapahtunut aika paljon. Näyttääkö koti kuvissa enää lainkaan siltä, miltä toivoisin? Jännä fiilis, vaikka koti on tullut esiteltyä täällä blogin puolella jo useaan otteeseen. Tilanne on kuitenkin heti eri, kun tarina on jonkun muun kertoma ja kuvat jonkun toisen ottamia.

Huolenaihe oli turha, sillä juttuun oli hienosti saatu kätkettyä sisustusfilosofiaamme ja ajatusta asumisesta ja noh, elämisestä yleensä. Jutun kirjoitti Laura Sychold ja kotimme kuvasi Mikko Kaaresmaa.

Lehtijuttu käytiin tekemässä viime keväänä. Meillä oli tuolloin aika hektinen elämänvaihe ja koti ei ollut täysin viimeistelty. Lastenhuoneesta oli muun muassa yksi seinä vain puoliksi maalattu. Päätin kuitenkin, että en ota asiasta stressiä, vaan annan kotimme olla juuri sellainen, kuin se oikeasti on. Toki siistitty versio totuudesta – onkohan meillä ollut koskaan jokainen huone yhtä aikaa näin siisti? Mieskin kommentoi, että näyttääpä oma koti lehden sivuilta hyvältä!

Arvostin sitä, että toimittaja ja kuvaaja luottivat siihen, että kotimme on hyvä juuri tälläisenään. Tykkään, että sisustuslehdissä kotijuttuja ei ulkopuolisten toimesta stailattaisi ja tämä meidän koti on tälläisenään oikein hyvä. Sekään kun ei aina ole ihan itsestäänselvyys.


Tästä jää ihana muisto nykyisestä elämänvaiheesta, tästä kodista ja ajanjaksosta. Saattaa nimittäin olla, että lähitulevaisuudessa luvassa on suuria muutoksia. Näistä kuitenkin lisää joskus toiste.

Niin, ja kuinka ärsyttävää on tämä tälläinen pieni vihjailu! 

Kommentit (17)

 1. Jossu / Maailman Paras Paikka

  Täytyy kyllä etsiä lehti käsiin <3

  • maru

   <3

 2. S – Beauty of Life

  Mahtavaa ja varmasti niin hyvä fiilis!

  • maru

   Kieltämättä jäi kyllä ihana fiilis koko jutusta. 🙂

 3. Micu Mäkitalo

  Aivan ihana juttu! Onnittelut ja toivottelen samalla valoisaa syksyä!

 4. Anonyymi

  Minä ostin lehden ja löysin sitä kautta blogiin:) Vaikka ruskea väri tekee paluutaan, minua kiinnostaa siinä lehdessä näkyvä olohuoneen harmaan seinän värikoodi 🙂 olisko tallella? Linda

  • maru

   Moikka! Hei mahtavaa, tervetuloa ja kiva kun jätit kommentin. Värikoodi on minulla jossain, mutta nyt en kyllä äkkiseltään muista, että missä. Minä yritän etsiä sen tänään ja tulen tänne kertomaan, jos jostain sen saan kaiveltua. Todennäköisesti liian hyvässä tallessa. 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *