Makuuhuoneen uusi liinavaatekaappi

Kuten monessa muussakin kotitaloudessa, niin meilläkin on vietetty erityisen hikisiä aikoja. Olohuoneen seinän maalaus on saanut odottaa viileämpää ilman alaa – hurjan suuri rispekti kaikille heille, jotka ovat viettäneet tämän kesän talonrakennus-/remonttityömaalla. Huh!

Minä olen kuitenkin puuhastellut kotona pienten sisustusjuttuen äärellä. Tehnyt muutamia hankintoja ja pohtinut seuraavia. Viettänyt aikaa aivan liikaa  nettikirppareita selaillen ja myynyt muutamia juttuja eteenpäin seuraaville onnellisille omistajille.

Yksi myyty tuote oli makuuhuoneen vanha klaffilipasto. Syy myyntiin oli se, että se oli liian syvä meidän makuuhuoneeseen ja vei jo ennestään pienestä makuuhuoneesta turhaan tilaa. Lisäksi kaappi ei ollut paras mahdollinen vaihtoehto liinavaatteiden säilytykseen.

Kipaisin lomalla Ikeaan ja mukaan tarttui Billy kirjahylly, Oxberg tammiviiluovilla. Tammiviilu on erityisen kaunis tuota tummansinistä seinää vasten ja tuo tilaan sopivaa lämpöä. Tummansininen sävy makuuhuoneen seinissä on tikkurilan Denim N429

Alunperin ajattelin, että olisin hommannut tähän paljon blogeissakin vilahdellun rottinkisen Stockholm -kaapin. Niitä oli nimittäin Kuopion Ikeassa jäljellä yksi kappale ja melkein nostin sen ostoskoriin. Järki kuitenkin ratkaisi ja en olisi kestänyt, jos kirjavat lasten lakanat ja pyyhkeet olisivat kuultaneet kaapin rottinkiverkon läpi.

Jossain muussa, yksiväristen pellavalakanoiden ja hamampyyhkeiden valtakunnassa taatusti wörkkii, mutta meillä ei.

Vaihdoin vihdoin ja viimein makuuhuoneeseen myös ohuemmat peitot ja pellavalakanat. Toivon, että näiden avulla saataisiin hieman viilennystä helteisiin öihin.

Nautitaan kuitenkin vielä lämpimistä säistä ja etenkin erityisen miellyttävistä järvivesistä.

Siispä uimaan!

-Maru

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *