Makuuhuoneen sisustus / nougatin värinen seinä

Pari postausta taaksepäin kerroin teille meidän makuuhuoneen sisustussuunnitelmista ja viime viikonloppuna pääsin toteutuspuuhiin samalla, kun sutaisin myös eskarilaisen huoneeseen uuden maalisävyn. Selvästi vuodenvaihde ja pieni lepo on tuonut tullessaan ihan uudenlaista virtaa myös kodin sisustuspuuhiin. Varsin tervetullutta, sillä hommaa on vielä vähän siellä täällä.

Täydellinen sävy

Ajatuksena oli löytää seinään kaunis nougatin sävy ja täytyy kyllä sanoa, että lopputulos osui ihan nappiin! Käytän poikkeuksetta oikean sävyn etsintään väriviuhkoja, joista oikean sävyasteen bongaamalla on helppo löytää myös oikea tummuusaste ja täydellinen pigmenttisekoitus. Pelailen työn puolesta päivittäin maalisävyjen kanssa, joten värisilmä on myös ihan mukavasti harjaantunut sävyjä pyöritellessä. Yksi hyvä vinkki oikean sävyn valintaan on valita aina asteen tai pari tummempi vaihtoehto, sillä seinässä sävy vaalenee aina hieman.

Meidän makuuhuoneeseen valitsin Tikkurilan sävyn V471. Maaliksi valitsin täyshimmeän Harmony sisämaalin, joka on ihanan mattainen sävy juuri makuuhuoneisiin ja antaa viimeistellyn samettisen pinnan. Maalasin makuuhuoneesta kaksi seinää, joten ikkunaseinä ja sänkyä vastakkain oleva seinä jäi vielä valkoiseksi.

Makuuhuoneen yöpöytä

Yöpöydäksi valitsin Strign pocket -hyllyn saarnihyllyillä ja valkoisilla kannakkeilla. Ehkä vähän persoonaton valinta, mutta etsinnöistä huolimatta päädyin aina tähän. Pocket tahtoo olla erinomainen ratkaisu moneen tilaan, jossa ei kaivata kalusteelta syvyyttä. Ja onhan se soma!

Pöytävalaisimen bongasin Vepsäläisen alennushyllystä. Joku Habitatin malli ja hintaa taisi jäädä 39€. Miehen yöpöytä vaatii vielä etsintää, mutta valaisin toiselle puolelle löytyy jo. Saa siis vinkata selkeälinjaisia siroja yöpöytiä jossa olisi A4 kokoisille lehdille mentävä laatikko. Budjetti yöpöydälle liikkuu siellä 150€ tienoilla, joten ei mikään ökykallis. Yhtenä vaihtoehtona on asentaa toiselle puolelle ovellinen seinäkaappi, jonne saisi piilotettua miehen urheilulehdet ja lattialla parhaillaan pyörivät laturit. Tämän riippuvalaisimen ostin viime syksynä Granitista.

Makuuhuoneen sisustus alkaa olla jo ihan hyvällä mallilla. Muutaman naulakon ajattelin vielä etsiä, jotta niihin voisi ripustella vähän käytetyt vaatteet ja sängyn päätyyn haaveilen taiteesta. Hiljaa hyvä tulee.

– Maru

Kommentit (2)
  1. Hei,

    Kysäisin mistä on tuo iso puukehyksinen peili? Niin kaunis makkari😍

    1. Moi!

      Kiitos paljon! <3 Peili on hommattu joitakin vuosia sitten Ikeasta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *