Magneettitaulu

Tämä entinen lastenhuone on kokenut melkoisen muutoksen sitten viime kerran. Loppuvuodesta pojat muutivat entiseen työhuoneeseen ja tämä huone koki muutoksen, kun stailasin sen lehtijuttua varten. Muutoksen myötä tammiparketti sai päälleen maalin ja seinät tapetoitiin. Muutoksesta ja lehtijutusta kuitenkin lisää joskus toiste. 
Olen etsiskellyt työhuoneeseen taulua, johon voin kiinnitellä tärkeimmät to do -listat ja muut muistamista kaipaavat lippulappuset. Kävin viime viikolla Jyväskylässä ja sen tiimoilta pyörähdin Tuulin luona, joka ylläpitää Valkoinen Lautturi -verkkokauppaa. En todellakaan malttanut olla kysymättä, että josko voisin vähän tutkia valikoimaa ihan paikan päällä ja kyllä kannatti – matkaan tarttui juuri täydellinen magneettitaulu! 
Groovy Magnets magneettitarra on itseliimautuva vinyylitarra. ”Levy” on helposti kiinnittyvä ja sain sen vielä kertaalleen irroitettua myös tästä tapetin päältä ja muutettua paikkaa. Tarra ei rikkonut tapettia, vaikka toki se vähän tässä tapetin päälle liimaamisessa hirvittää – saa nähdä kuinka käy, kun tarra on ollut aloillaan pidempään. 

Leijonalla on meille myös symbolinen merkitys. Me miehen kanssa jaetaan sama horoskooppimerkki ja itse ainakin allekirjoitan leijonille tyypilliset luonteenpiirteet. Taulu muistuttelee työnteon heikoimmilla hetkillä niistä leijonien hyvistä luonteenpiirteistä – päämäärätietoisuudesta ja luovuudesta.  
Molempia taitoja tarvitaan joka päivä. 

Kommentit (4)
 1. Kiitos vinkistä! Juuri mietin miten magneettitaulun toteuttaisin, kun en haluaisi maalata magneettimaalilla enkä kiinnittää varsinaista ilmoitustaulua.
  Hieno taulu teillä ja mukava yhdistävä juttu!

  1. Kantsii tsekata nämä! Tosi toimivia ja kauniita. 🙂

 2. Mahtava yhteensattuma! Olen myös miettinyt tämän taulun tai leijona aiheisen julisteen ostoa siksi että minä ja avopuolisoni olemme syntyneet samana päivänä vain tuntien erolla ja olemme siis leijonia! Mielestäni paras horoskooppi mutta mitäpä muuta leijona itsestään sanoisi 😀 olet kyllä inspiroiva sisustaja! -Susanna

  1. Jee! Ja kyllä, ehdottomasti samaa mieltä horoskoopin parhaudesta. 🙂
   Ja kiitos kauniista sanoistasi! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *