Maalaus

Meille kotiutui maalaus.

Itseasiassa kaksikin, mutta se suurempi ei mahtunut lasten täyttämään autoon ja odottelee vielä kotiin pääsyä työhuoneella. Olohuoneen seinä odottelee myös taulujen kiinnityskohtia ja pikku hiljaa olen kerryttänyt tauluja sen verran, että voin alkaa pohtimaan niiden seinälle asettelua.

Tässä asiassa ei pidä turhaan hötkyillä ja olenpa jopa miettinyt seinän maalaamista valkoiseksi, jotta taulujen värit pääsisivät oikeuksiinsa. Sen vuoksi gallerioissa onkin aina valkoiset seinät, jotta teosten todellinen luonne erottuisi taustaväristään. Taulukollaasin rakentaminen onkin sitten ihan oma taiteenlajinsa ja ehdottomasti lupaan antaa parhaat vinkit sen koontiin heti, kun moisen saan omaan kotiin väsäiltyä.

Taiteen hankinnassa valinnan tekee intuitio. Täytyy tuntua hyvältä. Omalta. Siksi päädyin kotiuttamaan kaksi Katja Hyytiälän (Instagram @katjah_art) teosta, jotka värien puolesta huusivat pääsyä meille. Tykkään Katjan tyylistä ja maalausjäljestä, joten valinta oli hyvin helppo.

. . . . . . .  .

Tämä viikonloppu on suorastaan täynnä kulttuuria sillä ajattelin poiketa lasten kanssa konserttiin. Meillä kulttuurin harrastaminen on kasvatustehtävissä jäänyt hieman urheilun jalkoihin, joten juuri nyt on hyvä päivä vaihtaa peilipaidat kaluspaitoihin ja kääntää nenät kohti konserttisalia.

-Maru

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *