Blogit
Marulla

LUUKKU 7. / DIY Eukalyptus kranssi

Sisustusblogeja seuraavat tuskin ovat välttyneet eukalyptus kranssilta. Monet ovat tehneet melko minimalistisia versioita, mutta minä päätin tehdä vähän runsaamman, vaikka ne pienet ja sirotkin ovat varsin upeita kaikessa yksinkertaisuudessaan. 
Eukalyptuksen oksat kuivuvat kauniisti, joten saat kranssista varsin pitkäikäisen koristeen. Eukalyptuksen oksia on monenlaisia ja itse valitsin tämän pyöreälehtisen mallin. Meidän jouluun kuuluu punainen, joten lisäsin kranssiin ripauksen tätä perinteistä joulun väriä. 
Tarvitset:
Ohutta rautalankaa (omani ostin Tigeristä)
Eukalyptuksen oksia 7kpl. 
Pihdit
Voit lisätä kranssiin oman maun mukaan koristeita. Itse ostin kukkakaupasta marjaoksan, mutta tehokkaasti onnistuin pyyhkimään kyseisen kasvin nimen pois mielestä. 

Kranssi on hyvin yksinkertainen toteuttaa. Varaa oksia runsaasti, jotta kranssi ei jää loppuneiden oksien vuoksi tekemättä. Liitä oksia vähitellen kiinni toisiinsa, ja kieputa ympärille ohutta rautalankaa. Pujota lopuksi kranssiin haluamasi koristeet (tässä tapauksessa marjainen oksa). Helppoa ja kaunista! 
Joko sinä olet kokeillut oman kranssin valmistusta?

Kommentit (1)

  1. Rouva Tiainen

    Heippa, aikeissa on ollut. Eukalyptuksen oksat ovat odottaneet vaasissa jo parisen viikkoa ja ilahduttaneet siellä. Täytynee ostaa lisää ja kieputtaa kranssiksi ulos havukranssin tilalle, kun aurinko on sen jo kärventänyt. Ihanaa joulun odotusta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *