Luukku 19. / Puuropöydän kattaus

Viikonloppuna vietimme eräänlaisia pikkujouluja, kun kylään piipahti kaksi rakasta ystävää ja poikien kummitädit. Pikkujouluihin kuuluu ehdottomasti riisipuuro, joten katoin puuropöydän koreaksi kirpputoreilta löytämilläni laseilla ja vähän uudemmilla lautasilla. Samalta kirpparimummelilta ostin messinginsävyiset servettipidikkeet, jotka on valmistettu vetoketjuteollisuuden ylijäämästä.

Viimeviikolla piipahdin Tampereen Ikeaan yhdessä ystäväni kanssa ja sieltä tarttui mukaan tosi kaunis tummanvihreä pöytäliina – täydellinen väripari tummanpunaisten lasien kanssa. Huomasin pyöreää pöytää liinoittaessa, että liinoja olisi pitänyt hankkia tuplamäärä, jotta reunat eivät olisi jääneet töpöttämään liian lyhyeksi pöydän parilta reunalta. Pellavaservetit hankin H&M:ltä.

Joulukuu on täällä blogin puolella mennyt tiiviisti joulukalenteritunnelmissa ja olen saanut ilokseni tehdä tätä yhdessä Projektilan Katja, Pilkkeitä blogin Piian ja Talosanomien Jennin kanssa. Kalenteriluukut alkaa vedellä viimeisiään ja tämän päivän joulukalenteriluukku aukeaa meidän jokaisen blogissa. Teimme kukin joulukattattauksen tämän päivän luukkuun hieman eri teemalla:

Talosanomien Jenni teki vaalean kattauksen juhlavaan joulupöytään. Pilkkeitä blogin Piia kattoi pöydän jouluiseen piparintuoksuiseen kahvihetkeen ja Projektilan Katjan blogista löytyy vinkit juustopöydän koristeluun.

Jouluun on enää muutama yö ja tänään suuntaan lasten kanssa kohti maaseutua, jossa vietämme joulun. Itse teen vielä pari työpäivää Savon suunnalla ja toivon, että joulumieli pikkuhiljaa hiipii omaankin mieleen. Viimeistään silloin, kun lähdemme lasten kanssa kuusimetsälle ja saan lämmittää äidin ja isän rantasaunan. Ai että!

Kommentit (2)
  1. Kaunis rento kattaus!

    1. Kiitos – rentous on joulupöydän kattauksissakin se meidän perheen juttu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *