Blogit
Marulla

LUUKKU 17. / Tuliaiset

Suurin osa joululahjoista on edelleen hankkimatta. Onneksi aikuisiällä lahjoja tärkeämmäksi on noussut yhdessäolo ja hyvä ruoka. Niihin panostetaan tänkin jouluna, mutta pieniä tuomisia on aina ihana viedä ja toki myös saada. Sekään ei haittaa, että lahjat eivät ole pakettien uumenissa. Pieni kaunistus toisinaan riittää. 
Voit kääräistä kruunukynttilät pieneen lahjapaperinauhaan, kietaista ympärille paperinarua ja kanervan oksan. Toimii ihanana lisänä vaikka kyntilänjalan kaverina. Puisia leikkuulautoja tuskin koskaan on liikaa. Tämä kuvassa oleva on Ikeasta hommattu, mutta laadukkaampia leikkuulautoja löytyy esimerkiksi Muoto2:lta ja Farö:ltä. 

Lahjojen paketointi on ihanaa, jos sen saa tehdä rauhassa joululaulujen soidessa taustalla. <3
Joko sinä olet hankkinut joululahjat? Vai oletteko kenties päättäneet olla hankkimatta? 

Kommentit (8)

 1. Viherjuuri

  Tosi kaunis, toimiva ja yksinkertainen idea!

  • maru

   Kiitos! Yksinkertaiset jutut on usein niitä parhaimpia. 🙂

 2. tiina

  Tuo "laadukkaampia " karahti himppasen verran korvaani. Aina ei hinta ja laatu kyllä kohtaa ja toisekseen, eipä nuo Ikean ole varmaan yhtään heikommasta puusta tehdyt kuin Farönkään.

  • maru

   Joo, ei toki aina välttämättä! Mieluusti sitä haluaisi itse kannattaa vaikkapa kotimaista tuotantoa ja usein materiaalit ovat tällöin myös laadukkaampia. Se ei tietenkään poista sitä, etteikö edullisemmat tuotteet voisi olla yhtä laadukkaita tai kestäviä. 🙂

 3. mummo

  Hienon näköinen lahja!

  • maru

   Kiitos! 🙂

 4. unelmoiden

  Kaunis lahja!

  • maru

   Kiiitos! Yksinkertaiset jutut on toisinaan niitä parhaimpia. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *