Blogit
Marulla

LUUKKU 11. / Jouluiset linkkibileet

Joulukuu on mennyt aivan valtavan nopeasti. Ajatelkaa, jo kolmas adventti! Omat päivät ovat täyttyneet joulukaupasta, koulusta ja lasten sairastamisesta. Kiirettä on siis ollut, mutta en valita. 
Nyt on kuitenkin aika vinkkailla muista ihanista jouluaiheisista instagram tileistä, facebook sivuista ja tietenkin muista blogeista. Näiden linkkien takaa löydät jouluaiheisia vinkkejä: paketointi-ideoita, kattauksia, kukka-asetelmia ja kaikkea muuta ihanaa! 
Teen tapani mukaan hyvin lyhyet esittelyt. Käykää tutustumassa ja ihastumassa näihin upeisiin tileihin ja napatkaa parhaat vinkit joulun sisustamiseen. Tuttuun tapaan kalenteriluukut aukeavat myös Pilkkeitä– ja Projektila blogeista joista löytyy tietenkin lisää jouluaiheisia linkkivinkkejä. 
Kuvakaappaus: http://kukkala.fi

Kukkala
Löysin Kukkalaan kaverin vinkkauksen kautta ja ihastuin ikihyviksi Sitä minä jäin vain miettimään, että kuinka en ollut koskaan aiemmin törmännyt tähän sivustoon?! Kukkala on täynnä kasviaiheisia postauksia, kuvia ja ideoita. Aah, niin kaunista ja harkittua. Löydät Kukkalan myös istagramista samalla nimellä. 
Kuvakaappaus: http://himassa.fi
Himassa
Himassa.fi on uusi DIY ideoiden aarreaitta. Sieltä löytyy tämän lisäksi juttuja myös kodin ja asumisen ympäriltä, mutta nyt vielä joulukuussa Himassa -sivusto keskittyy joulukalenterin muodossa DIY vinkkeihin. Kaikki ohjeet näytti todella helpoilta ja nopeilta toteuttaa. Kannattaa ehdottomasti kurkata ja käydä tykkäilemässä Himassa -sivustosta niin facebookissa kuin myös instassa. 
Esmeralda´s
Esmeralda´s blogin Essin blogi on pulloillaan jouluisia vinkkejä kodin sisustamiseen. Jouluaiheiset postaukset löytyvät Essin blogissa näppärästi sivun ylälaidassa sijaitsevan joulu -otsikon alta. 
seijakoo / instagram

Lopuksi vielä pari instagram -tiliä seurattavaksi. Sisustussuunnittelija ja sisustustoimittajan seijakoon instatililtä löydät ihania vinkkejä kodin jouluiseen sisustamiseen. Ihanan tunnelmallista! 
Paperikauppa / instagram
Rakastan tätä Helsingissä sijaitsevaa paperikauppa Papershoppia. Kantsii kurkata paperikaupan instagram -tili, sillä se on pullollaan ihania paketointivinkkejä. Love it! 
Käy kurkkaamassa vielä Piian ja Katjan linkkivinkit! Jäikö joku ihana puuttumaan näistä listauksista? Laita ihmeessä omat vinkit kommenttikenttään ja käy tutustumassa näihin ja nappaa parhaat ideat oman kodin jouluiseen sisustukseen. 
Ihanaa kolmatta adventtia! <3

Kommentit (2)

  1. KUKKALA / Sanna

    Oi ihanaa! Kaunis kiitos linkistä <3 <3

    • maru

      Ollos hyvä! Kiitos itsellesi, sulla on aivan ihania juttuja! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *