Blogit
Marulla

LUUKKU 1. / #3xjoulukalenteri

Niin se vaan koitti. Joulukuun ensimmäinen. Aiempina vuosina en ole saanut aikaiseksi blogijoulukalenteria, mutta tänä vuonna se onnistui. Syy on siinä, että sitä ei tarvinnut tehdä yksin, vaan pääsin puuhastelemaan kalenteria yhdessä Projektilan Katjan ja Pilkkeitä blogin Piian kanssa. Osaavia naisia ja onhan tämä nyt huomattavasti hauskempaa, kun hommaa ei tarvitse tehdä yksin!
Pääset seuraamaan kalenteria Instagramin puolella #3xjoulukalenteri. Jokainen luukku aukeaa myös täällä Nuapurissa blogissa ja linkin avulla pääset navigoimaan oikeaan blogiin lukemaan ohjeet ja tutustumaan tarkemmin kuhunkin aiheeseen. Esimerkiksi huomenna LUUKKU 2. aukeaa Projektilassa, jonka linkin nostan tänne omaan blogiin kuvan kera. 
Luvassa on rutkasti helppoja DIY idiksiä ja joululahjavinkkejä. Inspiraatiota jouluiseen sisustukseen ja koska jouluna täytyy syödään paljon, niin emme ole unohtaneet myöskään teitä herkkusuita. 
Tässä alla vähän kurkistusta tulevaan kollasin muodossa..
Toivottavasti tulette viihtymään joulukalenterin parissa ja ennen kaikkea saamaan inspiraatiota ja ideoita itselle tai lahjaksi. Käyppäs siis kipinkapin klikkailemaasa itsesi Katjan ja Piian blogin lukijaksi, niin pysyt joulukalenterin menossa mukana.
Ihanaa joulun odotusta! <3 

Kommentit (4)

 1. unelmoiden

  Oi, nämä joulukalenterit on niin kivoja. Ja, varsinkin kun saa tehdä yhteisprojektina! Jään odottelemaan luukujen aukaisua.

  • maru

   Ihana kuulla! Tervetuloa seuraamaan. <3

 2. Heidi K

  Voi kuinka kuulostaa kivalta idealta tehdä kolmestaan! Olisipa tullut itsellekin aikaisemmin mieleen. 😉 Ensimmäinen luukku aukeaa ihan pian Ruusumäessä. En olekaan ennen törmännyt blogiisi, mutta liityin tältä istumalta lukijaksi, kun ekaa kertaa täällä vierailen. 🙂 Ihanaa joulun odotusta! ♥

  • maru

   Joo, ei tässä kiireessä ehdi kyllä mitenkään hoitaa yksin 24 luukkua. Ehdittomasti pitää tulla tutustumaan sinun super-suoritukseen tarkemmin. 😉 Ja tervetuloa lukijaksi – toivottavasti viihdyt. <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *