Blogit
Marulla

Lupaus syksystä

Rakastan elokuuta. 
Ilmassa on tuulahdus syksyä ja tuoksut ja valon sävy on täysin eri, kuin mitä kahtena aiempana kesäkuukautena. Keltaiset viljapellot ja metsät pulloillaan marjaa – kysynpä vaan, että voisiko olla parempaa?
Syksy on tänä vuonna ajoissa, sillä poimin viime viikolla pihlajasta pari oksaa maljakkoon. Kuinka punaisia marjat olivatkaan, vaikka kuukausi ei ollut ehtinyt vielä vaihtua elokuuksi. Elokuun synttärityttönä kuukaudessa on erikoista taikaa. Tuntuuko teistäkin, että omassa synttärikuukaudessa on aina jotain erityistä?
Taulukollaasi

Katselen usein tuota olohuoneen taulukollaasia ja ajattelen, että kylläpäs siitä tuli onnistunut! Kerrankin tuntuu siltä, että en kaipaa muutosta – näin on hyvä. Kollaasi kuvaa hyvin sisustusmakuani – ripaus vanhaa, uutta, modernia, selkeää ja vähän väriä. Kirpparilta löytynyt punatulkkutaulu ja Muoto2:sen KIEKKO -kello kruunaa kokonaisuuden. Itse en ole ollenkaan kaivannut numeroita kellotauluun, vaikka jotkut ovat sitä ääneen ihmetelleet. Enemmän kellon väri on herättänyt ihastelua ja onhan se aika herkku! 

Itse en juurikaan vaihtele sisustusta vuodenaikojen mukaan. Mitä nyt ehkä kaipaan syksyn lähestyessä verhoja ikkunaan ja talvella lisään sohvalle pari taljaa ja muutaman viltin. Mutta entäs teillä? Muuttuuko sisustus syksyn myötä?

Kommentit (15)

 1. Anu/ SayItAnyway

  Minäkin eilen iltalenkillä nappasin pari pihlajanoksaa mukaan kotia koristamaan 🙂

  • maru

   Pihlajanmarjat oksineen on niin nättejä. <3

 2. Milla – Sukhimatot.com

  Ihania kuvia! Oma äitini vaihtoi verhot aina vuodenajan mukaan, itse olen siihen liian laiska. Vaikka kyllä pieni päivitys valon, lämpötilan ja tunnelman mukaan voisi tehdä hyvää.

  • maru

   Kiitos Milla! Kyllä sitä jotain pientä piristystä on aina ihana saada. 🙂

 3. Eeva

  Ihana koti teillä ja tuo taulukollaasi on todella kaunis! Mistäköhän on kollaasin suurin vasemmanpuoleisin taulu?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *