Lupaus keväästä

Kotona on myllertänyt muutoksen tuulet – lähinnä tekstiilien osalta. Pistin lähestulkoon kaikki entiset koristetyynynpäälliset myyntiin ja tilasin uudet. Aloitin myös ompelemaan vanhoista mintunvihreistä verhoista olkkariin tyynynpäällisiä. 
Tauluhylly kaipaisi taulujen lisäksi jotain muuta ylleen. Vanhasta Taalainmaan hevosesta tai maatuskoista haaveilen. Pieni maljakko, kera kukan, olis myös nätti. Olisko muita ehdotuksia?
Pojat kasvaa kauheaa vauhtia, etenkin tämä nuorimmainen. Tänään tulee jo 2kk täyteen! Hän on perustyytyväinen kaveri ja voin olla tosi onnekas siitä, että näiden kummankaan kanssa (ainakaan vielä) ei ole ollut mitään erikoisuuksia. Siksipä olen myös ehtinyt täällä kotosalla kaikenlaista puuhastelemaan. Odotan vain todella paljon kevättä ja sitä, että tämä pukemisrumba helpottuisi. Kevään ensimmäiset merkit ovat nostaneet jo päätään, kun Aa hyppäsi puistossa mahaplätsin hyytävään vesilammikkoon. Poika oli tietenkin asiasta todella innoissaan ja vielä kotona puhui puistossa olevasta uima-altaasta. Kiva. 
Vielä kun tästä meissä aikuisissa pesivästä flunssasta pääsisi eroon – varma kevään merkki sekin. 
Kommentit (15)
 1. Korukopan Eija
  25.2.2015, 05:33

  Tyytyväiseltä tämä raitapukuinen vaikuttaakin, mikäs tuossa on kelliessä 🙂

  1. Hän on kyllä tosi tyytyväinen pikkukaveri! <3

 2. Satu - Rauharentola
  25.2.2015, 06:47

  Ihana uusi blogilöytö tämä sinun blogi, jään ehdottomasti seurailemaan. Mukavaa päivää 🙂

  1. Voi kiitos! Ihanaa, että jäät seuraamaan – toivottavasti viihdyt matkassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *