Liitutaulumaalaisko?

Esikoinen ottaa toisinaan liiankin kirjaimellisesti tuon ”muista hassutella” julisteen sanoman.

Pitäisi lisätä perään: ”paitsi päiväuniaikaan, yöuniaikaan ja silloin, kun äitiä ärsyttää.”

Terveisiä vaan julisteen tekijöille.

Printit odottelevat paikoilleen pääsyä ja sommitteluinspiraatiota. Jostain syystä tuntuu, että tämä huone kaipaisi muutosta. Maalaisinko kuitenkin tuon oranssin peltikaapin liitutaulumaalilla? Mustalla, vai jollain muulla? Seinille ehkä jotain hyllyjä.. Saattaa olla, että siirrän askarteluhuoneen keltaiset hylly tänne, tuolle valkoiselle seinälle.
Enivei, lapset tykkään kun on väriä, vahvoja kontrasteja ja tavarat lasten ulottuvilla. Tänään tosin harjoiteltiin esikoisen kanssa muun muassa sitä, että kirja laitetaan aina takaisin lukemisen jälkeen. 
Ihan vielä ei mennyt oppi perille. 
Huomenna taas treenataan. 
..ja vähän muistetaan myös hassutella.
Kommentit (13)
 1. Ateljee Keltainen Talo
  29.9.2015, 17:16

  Heh ja tirsk ? Kiitos terveisistä! Pakko kommentoida, että Esikoinen on ihan oikeilla jäljillä. Hassuttelu kunniaan! Niin raadollista kuin se onkin, äitiä kuuluukin välillä ärsyttää. Eihän ne maailman ihanimmat parhaushetket muuten tuntuis miltään! ? Ja liitutaulumaalaa vaan! Ihania väriliituja kehiin sitten. Ja yhdessä hassuttelemaan! ?

  1. Se on kyllä totta. Voi meitä äitejä. 😀

 2. Syvältä.Sanna.
  29.9.2015, 17:24

  Ajattelitko maalata kaikki kaapit kokonaan peittoon? vai kenties vaikka vain puoleen väliin ovia tai joka toinen ovi? Täällä harjoiteltiin juuri pikkulegojen siivousta… Ai että se on sitten vaikeaa.

  1. Hmm.. Ehkä kokonaan. Ehkä en. 😀 Siivoaminen on kyllä haastava laji. Toisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *